≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Belingem srušio Barselonu u El Klasiku: Real gubio, pa došao do pobede u 92. minutu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preokret Madriđana na krilima engleskog fudbalera

  • 2
Džud Belingem Foto: AP/Tanjug

Real slavi Džuda Belingema! Engleski reprezentativac nastavio je sa maestralnim partijama u dresu "kraljevskog kluba" i sa dva gola u drugom poluvremenu srušio je Barselonu u El Klasiku - 1:2 (1:0)!

Barsa je povela u 6. minutu preko Ilkaja Gundogana, ali je Belingem najpre u 69. minutu ispalio neodbranjiv projketil za 1:1, zatim pogodio i za totalni preokret u 92. minutu.

Ništa bukvalno nije navodilo na ovakav kraj derbija, pogotovo što Real nije šutirao nijednom u okvir gola u prvom poluvremenu. Prvi put još od 2010.

Barsa je mogla sve da reši u 52. minutu. Martinez je najpre pogodio stativu, a onda je Arauho šut iz neposredne blizine zaustavio Kepa.

Kazna je stigla u 69. minutu, kada je Belingem prihvatio jednu loptu izvan kaznenog prostora i ispalio neodbranjiv projektil u mrežu domaćeg tima.

Real je 10 minuta kasnije tražio penal, Barsa u istom minutu imala dobru priliku preko Rafinje, da bi Belingem u nadoknadi vremena iskoristio ubacivanje Modrića i pogodio je za trijumf kojim je Real otišao na +4.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL CID

    28. oktobar 2023 | 18:19

    NAJVEĆI NAJJAČI NAJBOLJI NAJTROFEJNIJ EL REY REAL MADRID

  • vk

    28. oktobar 2023 | 22:45

    Kakvi jadni el klasiko ovi bars igraci ko da igraju ipod 18 godina , nema to el klasiko bez messi i Ronaldo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA