Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdin rival iz grupe kiksnuo u domaćem prvenstvu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Što se tiče stanja na tabeli, Jang Bojs je na drugom mestu sa 22 boda, dva manje od prvog Ciriha, uz utakmicu manje takođe. Sa druge strane, Lugano je na šestom mestu sa 16 bodova

  • 0
FK Crvena Zvezda - FK Jang Bojs Foto: Mileta Mirčetić

Fudbaleri Jang Bojsa remizirali su u gostima sa ekipom Lugana sa 1:1, u okviru 12. kola švajcarske Superlige.

Žuto-crni su tako nastavili niz bez pobede, s obzirom na to da su prethodno u Ligi šampiona poraženi od Mančester sitija sa 3:1, u grupi u kojoj se nalazi i Crvena zvezda.

Kada je reč o samom meču, sve je viđeno u drugih 45 minuta. Filip Ugrinić je u 60. minutu doneo prednost gostima, dok je u 78. minutu mladi Janis Siminjani doneo izjednačenje, i ispostavilo se, postavio konačnih 1:1.

Što se tiče stanja na tabeli, Jang Bojs je na drugom mestu sa 22 boda, dva manje od prvog Ciriha, uz utakmicu manje takođe. Sa druge strane, Lugano je na šestom mestu sa 16 bodova.

Kada je reč o Ligi šampiona, Jang Bojs u narednom kolu gostuje ekipi Mančester sitija, dok će u drugom meču u grupi Zvezda dočekati Lajpcig.

(Telegraf.rs)

Video: Srpski Švajcarac koji je dao gol na Marakani: “Bio sam zvezdaš, ali više nisam!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA