≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Branislav Nedimović ekskluzivno za Telegraf o kazni UEFA: "Presurovo! Žalićemo se i boriti za naše navijače"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se i potpredsednik

  • 7
BRNABIC POLJOPRIVREDNIC SASTANAK Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Krovna evropska fudbalska organizacija UEFA, odlučila je da surovo kazni Fudbalski savez Srbije zbog propusta na meču sa Crnom Gorom na Marakani. Među novčanim kaznama, pronašla se i ona najgora, a to je da će biti zatvoren stadion u Leskovcu u poslednjem kolu kvalifikacija protiv Bugarske.

Meč između Srbije i Bugarske je planirano da bude odigran u Leskovcu, kako bi publika i sa juga naše zemlje imala priliku da gleda nacionalni tim, ali... UEFA je odlučila da stavi na veto svojom surovom kaznom.

Zbog toga, za Telegraf je svoju izjavu dao i Branislav Nedimović, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, koji je bio jasan u svojoj nameri.

- Presurova kazna UEFA, ali, ipak smo mi bili i pod uslovnom kaznom još od ranije. Sigurno je da ćemo se boriti i da ćemo uložiti žalbu protiv ove odluke. Borićemo se za našu publiku u Leskovcu, makar za deo nje, daćemo sve od sebe da ih ne uskratimo za gledanje reprezentacije u njihovom gradu - istakao je Nedimović u eskluzivnoj izjavi za Telegraf.

(Telegraf.rs / I.A.)

Video: CAS potvrdio da je Kolubara nameštala, FSS radio po zakonu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fudbal

    1. novembar 2023 | 21:33

    Za koga ces se bre ti boriti,nisi sutnuo loptu,postavili te kao pijuna....da odrzavas poslove tamo, Kokeza 2...koja je ovo sramota

  • 1389

    1. novembar 2023 | 21:15

    Pošalji kamion mleka u Uefa, mozda nam smanje kaznu

  • Ne.n.

    1. novembar 2023 | 20:19

    Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA