Vreme čitanja: oko 1 min.

Delije dale žuti karton Baraku Baharu! Neverovatna scena na kraju meča na Marakani

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne piše se dobro treneru Crvene zvezde...

  • 6
Crvena zvezda - TSC Foto: MN Press / Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde su napravili i treći kiks u ovoj sezoni Superlige Srbije, gde su na svom terenu remizirali protiv TSC-a iz Bačke Topole sa 1:1, čime su dopustili i Partizanu da se odvoji na šest poena na tabeli.

Zvezda se dosta muči u poslednje vreme, to su pokazali i sad, gde su napadali svih 90 minuta, ali nisu mogli da probiju odbrambeni bedem ispred gola Nikole Simića.

Konačno, uspeo je Aleksandar Katai da postigne gol, ali, Ifet Đakovac je doneo poravnanje i remi, koji je dosta i zaboleo navijače.

Delije, one najvatrenije pristalice kluba, očigledno su bile povređene zbog novog neuspeha, te su vređale igrače, kao i trenera.

- Barak Bahar žuti karton - orilo se sa severa, očigledno pokazujuću izraelskog stručnjaku šta misle o njegovim igrama, dok su takođe vređali i igrače.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Delije brutalno prozivale fudbalere Zvezde posle remija sa TSCom!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    1. novembar 2023 | 21:43

    E moj Terza,otero si Milojevića koji nije imao ni jedan poraz ,osvojio duplu krunu odveo Zvezdu direktno u LŠ a doveo ovog neznalicu koji iz utakmice u utakmicu vodi Zvezdu u sve dublji ambis !!!!!

  • Sve ludo

    1. novembar 2023 | 21:30

    Nema vremena za žute kartone. Treba oterati trenera ODMAH. Imamo mi boljeg od ovog ali nije bilo u interesu Terze. Pizon za trenera ,pa da igramo fudbal. Samo Pizon može od ovih da napravi neki tim.

  • Kursumlija

    1. novembar 2023 | 21:48

    Smejemo se Partizanu a oni ljudi uzimaju titulu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA