Vreme čitanja: oko 1 min.

IMT demolirao Napredak u Kruševcu: Važna pobeda i za kragujevački Radnički u Subotici, Mladost dobila Javor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kruševljani su u velikom padu forme

  • 0
FK Crvena zvezda - FK IMT Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbaleri IMT-a iz Novog Beograda ostvarili su najubedljiviju pobedu danas u Superligi, pošto su na gostovanju u Kruševcu protiv Napretka u potpunosti rastavili domaći tim na deliće i tako ga ostavili na pretposlednjem mestu domaćeg prvenstva - 0:4 (0:2).

Poveli su Traktoristi već u 5. minutu meča preko Luke Lukovića na dodavanje Radočaja, da bi u 31. minutu sa penala Marko Luković duplirao prednost.

U drugom poluvremenu su isti igrači bili strelci, prvo je ponovo mrežu zatresao Marko u 70. minutu, da bi posle toga i Luka ponovo uspeo da se upiše u 73. minutu na asistenciju Zueva.

IMT posle ove pobede odlazi na 11. mesto sa 14 bodova, a Napredak je na 15. poziciji sa 11 bodova.

U Subotici je takođe slavio gost i isto je bilo poprilično ubedljivo. Radnički iz Kragujevca je preskočio Spartak iz Subotice i tako nastavio da korača krupno ka gornjem delu tabele - 1:3 (0:0).

U 65. minutu je Bevis doneo prednost gostima, koje je prvo u 80. minutu duplirao Vidakov, da bismo u 84. minutu videli i autogol Kerkeza posle kojeg je Todoroski u 87. minutu stavio tačku na sve postigavši počasni gol za domaće.

Poslednji meč igran je u Lučanima gde je viđen mali lokalni derbi između Mladost i Javora, koji je pripao domaćinima koji se raduju zbog pogotka Uroša Sremčevića.

(Telegraf.rs)

Video: Barak Bahar sve vreme tokom treninga bio sa psihologom iz Izraela

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA