Čukarički odao poštovanje srpskim fudbalerima koji su igrali za Fiorentinu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Lep gest Brđana...

Srpski igrači - zaštitni znak Fiorentine! Ovako glasi naslov teksta kojim je Čukarički odao poštovanje svim našim fudbalerima koji su kroz istoriju igrali za Fiorentinu!

Tekst je objavljen u zvaničnoj brošuri kluba za duel 4. kola Lige konferencije u kom Čuka dočekuje italijanski tim od 18.45 časova.

Kao i za utakmice protiv Olimpijakosa i Genka koji su ranije gostovali u Leskovcu, marketing tim Brđana je i ovoga puta zanimljivim činjenicama odlučio da gostima kluba i medijima približi rivala.

FK Čukarički Foto: FK Čukarički

Vlada Avramov, Nikola Gulan, Zdravko Kuzmanović, Adem Ljajić, Matija Nastasić, Nenad Tomović, Nikola Milenković, Aleksa Terzić, Dušan Vlahović i Luka Jović su imena igrača koji su dobili nekoliko redova, dok je na spisku i legenda srpskog fudbala Siniša Mihajlović koji je kao trener vodio Fiorentinu u sezoni 2010/11.

Takođe, tu je i kratak podsetnik o samoj Fiorentini kao klubu, uz naslov "Fudbalska romantika iz srca Toskane", gde piše o usponima i padovima "ljubičastih".

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA