Vreme čitanja: oko 1 min.

Gotovo je: Nenad Lalatović se vratio u Superligu Srbije!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada je i zvanično

  • 23
nenad lalatović Foto: MN Press

Prethodnih dana se stidljivo pominjalo da bi Nenad Lalatović mogao da zameni Aleksandra Keržakova na klupi Spartaka, Rus je potom dobio otkaz, dok je sada i zvanično - Lalatović se vraća u Superligu i stiže u Suboticu.

Nenad Lalatović je prethodne sezone u Srbiji vodio ekipu Mladost GAT-a, s kojom je ispao iz Superlige, što mu je prvi put u karijeri da beleži ispadanje s nekim klubom, pošto je imao dosta uspeha gde god je radio.

Letos je preuzeo Zorju iz Luhanska, ali, nije se tamo najbolje snašao, pa je ubrzo dobio otkaz, te je sada dočekao i svoj povratak.

Lalatović je jedan od najiskusnijih srpskih trenera, radio je u dosta velikom broju klubova, a sada u svoju "kolekciju" dodaje i Spartak, koji se trenutno nalazi na 11. mestu sa osvojenih 16 bodova iz 14 odigranih kola.

Stigla je potvrda i od samog kluba, dok je konferencija povodom predstavljanja zakazana za sredu, 15. novembra, s početkom od 12 časova, kada će i zvanično biti predstavljen kao novi šef struke.

(Telegraf.rs)

Video: Tuga Lalatovića posle ispadanja ekipe u niži rang: Ne mogu u 10 mečeva da spasim celu sezonu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    14. novembar 2023 | 13:43

    Cirkus je stigao.

  • Јована Јеремић

    14. novembar 2023 | 14:49

    Српског фудбала.

  • 011

    14. novembar 2023 | 13:29

    Mnogo dobar trener😁. Molim te preuzmi Zvezdu ulozismo grdne milione a nemozemo nikoga da pobedimo. Onakav los u fazi raspadanja partizan nam bezi sest bodova bruka i sramota. Projektovani smo za osvajanje lige sampuona a neznam dali cemo uzeti prvenstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA