≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lalatovic predstavljen u Subotici: "Imao sam ponude sa Kipra i SL, evo zasto sam izabrao Spartak"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Spartak ima velike ambijcije u nastavku sezone

  • 9
Nenad Lalatović, FK Spartak Subotica Foto: Marko Jovanović

Nenad Lalatović se i zvanično vratio u Superligu Srbije i do kraja sezone predvodiće subotički Spartak!

U društvu predsednika Nikole Simovića i sportskog direktora Ljubiše Dunđerskog, Lalatović je predstavljen na Gradskom stadionu u Subotici.

Na samom početku izlaganja je istakao:

-Velika je čast što sam trener Spartaka. To je veliki klub, imao sam osecaj da cu jednog dana biti trener. Dogovorili smo se za dva minuta, svestan sam situacije, nisam postavljao velike uslove. Znam šta se od mene očekuje, nece biti lako, ali imamo dobar tim. Neke stvari moraju da se poprave, da igrači veruju u sebe. Zaslužuuju da igraju u plej-ofu. Nadam da da ću opravdati poverenje kluba. Tim znam, ali moram da vidim šta je problem. Igraće najbolji, ne interesuje me ime i prezime. Ja živim za pobedu i tako će i oni od danas da razmišljaju. Liga je izjednačena, nikad nije bila takva, svako svakog može da pobedi i to moram da im objasnim. Mislim da cemo napraviti dobar rezultat - rekao je Lalatović i dodao:

-Spartak kao klub zaslužuje da bude među osam, sve se poklopilo sa mojim ambicijama, zato sam došao. Kad sam uzimao Kragujevac, rekli su mi “Nemoj tamo, poginuceš.” A Spartak sam uzeo jer je želja da budemo među osam ili pet u Superligi.

Otkrio je Lalatović i da Spartak nije jedini koji je želeo da ga angažuje.

-Imao sam ponudu sa Kipra, sve su mi već bili poslali da potpišem. Takođe dve iz Superlige. Odbio sam jer se ambicije kluba nisu poklapale sa mojim ambicijama. Spatak je došao sa konkretnom idejom i zato smo se brzo dogovorili.

Dobrodošlicu Lalatoviću poželeli su predsednik Simović i direktor Dunđerski koji su se najpre zahvalili bivšem treneru Aleksandru Keržakovu i poželeli mu puno sreće u budućnosti, dok su, s druge strane, poručili da su sigurni da je Lalatović idealan čovek za ovaj posao.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović zagrmeo: Ne izbacujete mene iz lige, nego finansijera kluba koji ogromne pare daje FSS-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    16. novembar 2023 | 14:12

    Ovaj još uvek nije shvatio da nije za ovaj posao, zato toliko i priča u prazno ?

  • Cc

    16. novembar 2023 | 12:58

    Jadnost ove lige i njen amaterizam, vide se u angazmanu ovog kvazi trenera i narkomana. Kome on da bude mentor i uzor? Letece pre Nikoljdana.

  • Arlekini

    16. novembar 2023 | 15:03

    Stize cirkus i u Suboticu, eto vam zanimacije kad vec nemate veci zoo vrt

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA