Vreme čitanja: oko 2 min.

Hit saopštenje u beton ligi, klub besan na sudiju: "Je l' živimo u muslimanskoj državi, sram te bilo svinjaru"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo se stvarno ne viđa bilo gde

  • 4
Žuti karton, fudbalski sudija, prekršaj Foto: Shutterstock

Beton liga je esencija svakog sporta u Srbiji, situacije koje se dogode tamo vrlo često završe svuda na internetu, nekad podare neke lepe momente, a nekad i one manje. Ovoga puta, "manje lepo" stiže sa zapada Srbije, gde je glavni akter bio jedan sudija.

Naime, u okviru 13. kola Međuopštinske lige Pocerina, ekipa Kormana je ugostila na svom terenu Radnički iz Koceljeve, koji su i savladali sa 4:3, čime su došli do svoje šeste pobede u ovoj sezoni, dok su gostu iz Koceljeve naneli četvrti poraz.

Posle utakmice, na zvaničnom profilu Radničkog iz Koceljeve je osvanulo i jedno saopštenje, u kom su bili kivni na glavnog arbitra ove utakmice.

- Sramota za fudbal zvana sudija! Nažalost je to što se uopšte i pominju takvi neljudi, koji u svom rečniku koriste isključivo dva padeža nominativ i genitiv. Takvi neljudi su zaštićeni kao beli medvedi, da bi se iživljavali na 22 čoveka na terenu. Sram te bilo! Isti nije dužan da vidi ofsajd od tri metra (kako kaže), ali isti tako vidi aut sa 40-ak metara udaljenosti, takođe, žuti karton se daje igraču ako se prekrstio, ali dva puta se prekrstio. Pa je l' mi živimo u muslimanskoj državi, pa je to isključivo zakonom zabranjeno?!

- Dotični je pokazivao srednji prst po završetku utakmice našem članu. I još jednom, sram te bilo svinjaru! Korman - Radnički 4:3, po katastrofalnom terenu domaća ekipa je pobedila. Čestitamo im na pobedi i gostoprimstvu. Ovo gore navedeno g.... ne umanjuje nijhov trijumf, ali isti ne zaslužuje da kroči više na travnati teren da deli pravdu, jer da je zakona, on bi završio pred sudom. Ovom utakmicom, jesenji deo je završen, zauzeli smo 4. poziciju, što i nije tako loše posle malo slabijeg starta. Uskoro ćemo sumirati utiske, ali mislim da smo u ovome delu uradili dosta, ali isto tako nam predstoji još dosta rada i borbe. Našim dečacima čestitke na borbi za ovih šest meseci, mala pauza, pa od februara nastavljano u nove bitke. Sportski pozdrav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jova

    20. novembar 2023 | 18:05

    Sta vam sada smeta muslimanska drzava? Ovo je nas prostakluk, neznanje i primitivizam.

  • Ja

    20. novembar 2023 | 19:01

    Nažalost ovo je realnost našeg fudbala.Od najnižih liga do najviših.Sudjenje je katastrofalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA