≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji haosa na Marakani: Najbolji golman sveta branio sunarodnike, policajac dao pendrek huliganu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na svu sreću, većih posledica nije bilo

  • 1
Emilijano Martinez Foto: Printskrin / Twitter / WeAreMessi

Fudbaleri Argentine drugi put uzastopno su pobedili Brazil na čuvenoj "Marakani" međutim meč je ostao u senci onoga što se uoči duela dešavalo na tribinama.

Grupa domaćih i gostujućih navijača se sukobila, nakon čega se umešala policija i tada je tek nastao haos, pa su pojedinci završili i sa krvavim glavama i ozbiljnim povredama.

Dva detalja privukla su najveću pažnju javnosti. Najpre momenat kada je Emilijano Martinez, zvanično najbolji golman sveta, u pokušaju da pomogne argentinskim navijačima odgurnuo policajca.

Situacija se ubrzo smirila jer su ga igrači odvojili od čitave situacije i ubrzo je Lionel Mesi povukao tim u svlačionicu.

Takođe, detalj koji je poprilično šokirao svet je i trenutak kada je jedan od huligana koji je učestvovao u sukobu dobio pendrek od brazilskog policajca nakon čega je istim krenuo da udara po drugim ljudima!

Sve se na kraju završilo bez većih posledica, međutim gledaoci nisu mogli da uživaju u pregršt lepih poteza i duel je bio poprilično siromašan čitavim tokom.


(Telegraf.rs)

Video: Navijači pale baklje zbog smrti Emilijana Sale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scipion

    22. novembar 2023 | 12:34

    Овај голман Аргентине је можда и највећа буздованчина у историји фудбала.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA