≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prelepa Antonela Mesiju rodila troje dece, a sad se šuška da ju je prevario: Šta se krije iza njihovog braka?

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mesi i Antonela važe za jedan od najomiljenijih parova u Argentini

  • 1
Antonela Rokuzo Antonela Roccuzzo Lionel Mesi žena Foto-kolaž: AP/Tanjug, Profimedia/IMP FEATURES/Backgrid UK, Abaca Press, Instagram/Antonela Roccuzzo

Poslednjih dana svetske medije pune stupci iz Španije gde je objavljena vest o Mesijevoj navodnoj prevari supruge Antonele

Naime, Telecinco , ABC and 20 Minutos preneli su nakon 15 godina braka, argentinska superzvezda prevarila je svoju suprugu i majku svoje troje dece s poznatom novinarkom koja prati argentinski nacionalni tim. Reč je o Sofiji Martinez, koja čak ima fotografije i video-zapise sa Mesijem na svom Instagramu.

Mesi i Antonela važili su za jedan od omiljenih parova u Argentini, a njegova supruga je jedna od najlepših žena među fudbalerima.

Glasine o mogućoj krizi između para počele su nakon ceremonije Zlatne lopte 2023. godine, na kojoj je Mesi proglašen najboljim igračem na svetu po osmi put. U videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, igrač okreće lice dok žena pokušava da ga poljubi.

Mesi i Antonela važili su za jedan od omiljenih parova u Argentini, a njegova supruga važi i za jednu od najlepših žena među fudbalerima.

Glasine o mogućoj krizi između para počele su nakon ceremonije Zlatne lopte 2023. godine, na kojoj je Mesi proglašen najboljim igračem na svetu po osmi put. U videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, igrač okreće lice dok žena pokušava da ga poljubi.


Ko je Antonela Rokuzo?

Antonela Rokuzo je tridesetčetvorogodišnja argentinska manekenka i poslovna žena koja je stekla slavu kao supruga poznatog fudbalera Lionela Mesija. Ona potiče iz Rosarija, trećeg najvećeg grada u Argentini, i odrasla je u istom kraju kao i Mesi. NJih dvoje se poznaju iz detinjstva, a rano su i ušli u vezu. Upoznali su se preko Mesijevog prijatelja Lukasa Skalje, koji je takođe rođak Rokuzo i nekada je igrao zajedno s Mesijem u omladinskom timu Njuels Old Bojsa.

Godine 2009. Lionel Mesi i Antonela Rokuzo potvrdili su svoju vezu u intervjuu pre nego što su je ozvaničili prisustvom na karnevalu u Sitgesu nakon derbija između Barselone i Espanjola. Par je napravio grandiozno venčanje u svom rodnom mestu Rosariju 2017. godine, koje su mediji nazvali "venčanjem veka u Argentini". Među gostima su bili bivši saigrač Mesija Žerar Pike i Šakira. Par sada ima troje sinova: Tijaga, rođen 2012. godine, Mateo, rođen 2015. godine, i Ciro, rođen 2018. godine, koji su svi, kako se čini, zaljubljenici u fudbal; Tijago, njihov najstariji, navodno ide stopama svog oca, trenirajući trenutno sa omladinskim timom Paris Saint-Germaina.

Video: Mesijeva i Fabregasova žena u tangama trčkaraju po snegu: Mi bismo ovo nazvali zimskom idilom

Rokuzo je stekla diplomu iz humanističkih i društvenih nauka, nakon čega je odlučila da nastavi studije postdiplomskim studijama stomatologije. Međutim, kako bi bila blizu svog partnera Lionela Mesija tokom njegovog boravka u Barseloni, preselila se iz Argentine i postala je poznata manekenka. Njen Instagram profil okupio je impresivnih preko 26 miliona pratilaca.

Izražavajući svoju zahvalnost Lionelu Mesiju, Rokuzo je bila oduševljena i ponosna zbog njegovog doprinosa trijumfu Argentine na Svetskom prvenstvu FIFA 2022. godine, što je i pokazala u objavama na društvenim mrežama. Otvarajući svoju poruku rečima "Ni sama ne znam kako da počnem", izrazila je divljenje Mesijevoj inspirativnoj igri i poručila mu da ne odustaje i bori se do kraja. Zaključila je sa rečima: "Konačno je gotovo; ti si svetski šampion. Znamo kroz šta si prolazio toliko godina, šta si sada postigao! Hajde, Argentina."

Posle svega, ostajeda se vidi na koji način će njihova kriza biti rešena i da li ima istine u napisima španskih medija.

Video: Samo za Leove oči: Mesijeva supruga đuska u vrelom izdanju i pohotnog pogleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA