≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Korteo Delija maršira Bernom! Navijači Zvezde krenuli na meč s Jang Bojsom i poslali jaku poruku

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da se naježiš od atmosfere

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde imaju pred sobom jedan od najvažnijih mečeva, ako ne i najvažniji u čitavoj sezoni, pošto će u okviru 5. kola Lige šampiona igrati u Bernu protiv Jang Bojsa u utakmici koja donosi odluku - koja ekipa će prezimiti u Evropi.

Ove dve ekipe su nedavno odigrane i svoj meč u Beogradu, kada je epilog bio nerešen, 2:2 je završena ta utakmica, iako je Zvezda mogla veoma lako da dobije, ali isto tako i da izgubi ovu utakmicu.

Svesni su crveno-beli da više nema mesta za kalkulacije, a to su prepoznali i navijači, koji su u ogromnom broju stigli u Švajcarsku kako bi bodrili svoj klub do pozitivnog rezultata u ovom meču. Pozitivnog rezultata koji znači i proleće u Evropi.

Kako je izgledalo okupljanje Delija, kao i korteo, možete pogledati u videu na početku teksta.

Takođe, tokom kortea je poslata i jedna jaka poruka svim navijačima pred utakmicu.

- Mi nismo kabadahije, to što je neko popio ne daje mu za pravo da se ponaša kako hoće. Nemojte ništa da lomite i ne nasedajte na provokacije. Mirno idemo ka stadionu - rečeno je svim Delijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA