Vreme čitanja: oko 1 min.

Lalatović došao, a Spartak ne prestaje da pobeđuje! Nova tri boda Subotičana za mesto u gornjem delu tabele

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Nenad Lalatović, FK Spartak Subotica Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Spartaka iz Subotice ostvarili su i drugu pobedu od kako je Nenad Lalatović postao trener kluba, pošto su večeras u velikoj magli uspeli da savladaju Radnik iz Surdulice na severu Srbije - 1:0 (1:0).

Posle neverovatno toplog dana u većini Srbije, tokom večeri su se uslovi u Subotici pogoršali i spustila se gusta magla koja je jedva omogućila odigravanje meča.

Kroz nju je Spartak ipak uspeo da ugleda svetlost pobede posle pogotka iz prvog poluvremena kada je Tošeski u 13. minutu uspeo da kompletira akciju koju je prvobitno započeo Bijelović.

Do kraja je Spartak ipak strepeo, pošto je Vidaković u 90. minutu zaradio i drugi žuti karton, ali su se domaćini izvukli kroz nadoknadu i tako ušli u gornji dom Superlige.

Spartak je sada na 7. mestu na tabeli sa 22 boda i zasigurno će ostati u gornjem domu, bez obzira na ishode preostalih utakmica ovog kola. Sa druge strane, Radnik je ostao poslednji sa 10 bodova.

(Telegraf.rs)

Video: Šćepović drugim golom matirao Ivanjičane za četvrto mesto na tabeli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA