Vreme čitanja: oko 1 min.

Zagonetna izjava Gaćinovića posle Zvezde: "Došli smo da igramo mušku utakmicu, ovo drugo ne bih komentarisao"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na šta je mislio?

  • 21
Vladimir Gaćinović, Napredak Foto: Arena sport

Fudbaleri Crvene zvezde su slavili sa 1:0 protiv Napretka u Kruševcu, čime su nastavili svoju trku za Partizanom u Superligi Srbije, te crno-beli ponovo sada imaju tri boda viška u odnosu na njih.

Zvezda se dosta namučila protiv Napretka, imala je neke poprilično blede momente, iako se očekivalo da pruže mnogo više, te da postignu mnogo više golova.

Međutim, na kraju, jedini pogodak je postigao Piter Olajinka, dok je posle meča, trener Napretka, Vladimir Gaćinović, imao i poprilično čudan komentar. On je rekao da ništa neće da komentariše.

Na konstantaciju novinarke sa Arene, da su imali dobru utakmicu, usledio je komentar Gaćinovića.

- Pa, meni je drago da smo odigrali jednu mušku utakmicu, po to smo i došli. Srcem smo hteli da odigramo tu mušku utakmicu, sve ovo drugo ne bih komentarisao, nema smisla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta to?

    3. decembar 2023 | 17:31

    U cemu je sada problem? Sta to drugo? Da li je to problem svima kada Zvezda pobedjuje fer i posteno kao i do sada? Kako ne zna niko majku mu da se pobuni kada se Zvezdi ne sviraju cisti penali i tako se naravno daje prilika drugom timu da otkine Zvezdi bod? Ove izjave pojedinaca su vise sramotne kao i nacin njihovih reakcija na stvari zbog kojih igra mora da se prekine! Mozda bi trebalo da cekaju da neko ne daj BOŽE slomi nogu nekom igracu Zvezde pa da se tek tada svira faul ili mozda penal za Zvezdu? Sramotne izjave i ponasanje pojedinih ljudi!

  • Diopti

    3. decembar 2023 | 17:52

    Druze obrisi naocare masne ti...3 igraca Zvezde na ivici povreda zbog startova tvojih igraca..niko iz Zvezde rec o tome...jer je lose vreme klizav teren,a ti prdis tako mator nesto..SRAM TE BILO,idi pecaj beri musmule radi nesto

  • Bratija

    3. decembar 2023 | 17:26

    Kad izgubis svi ti krivi,kad pobedis dal pomogle sudije ili ne sve je ok..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA