Vreme čitanja: oko 2 min.

Grafičar oslabljen pred Partizan: "Ne možemo da računamo na igrače iz Zvezde"

E. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fudbaleri Partizana dočekaće u četvrtak od 16 časova na stadionu u Humskoj ekipu Grafičara u osmini finala Kupa Srbije

  • 0
Marko Neđić Foto: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Grafičara Marko Neđić izjavio je danas da će njegov tim biti spreman za meč protiv Partizana i dodao da njegovi igrači žele da ostvare dobar rezultat u osmini finala Kupa Srbije.

Fudbaleri Partizana dočekaće u četvrtak od 16 časova na stadionu u Humskoj ekipu Grafičara u osmini finala Kupa Srbije.

- Na Kup utakmici nećemo moći da računamo na igrače, koji su na dvojnoj registraciji i igraju za Crvenu zvezdu. Ostaje mali žal što neće imati priliku da nastupe na predstojećem meču i iskuse ovakvu utakmicu. Sa druge strane svi ostali igrači su na raspolaganju, vredno su radili, slušali sugestije. Bićemo maksimalno spremni za važan duel koji nas očekuje. Najbitnije je da održimo koncentraciju tokom svih 90 minuta i ispoštujemo dogovore - istakao je Neđić.

Grafičar je razvojni tim Crvene zvezde, a u prvom kolu Kupa Srbije beogradski klub je eliminisao Spartak.

- Mladi igrači će imati priliku da steknu ogromno iskustvo. Imamo dosta fudbalera, koji su na početku seniorskih karijera. Na utakmici protiv Spartaka su osetili kako izgleda igrati protiv superligaša i napravili iskorak. Želja svih nas je da i u četvrtak ostvarimo dobar rezultat i odemo korak dalje, ali naravno da postoji i faktor protivnika, iza koga je sjajna polusezona. Često su stizali do trijumfa u završnici mečeva, radi se o ekipi koja igra svih 90 minuta - dodao je trener Grafičara.

Grafičar- OFK Beograd fk Foto: ATA Images/Dusan Milenkovic

- Moramo biti obazrivi, poštujemo protivnika, ali isto tako znamo šta želimo i koliko naporno radimo. Cilj je da se nadigravamo, prikažemo u najboljem svetlu, ali i predstavimo Grafičar kao Zvezdinu filijalu na ozbiljnom nivou. Utakmica sa Partizanom mladim igračima treba da bude prilika da pokažu kvalitet i odigraju bez pritiska, iako je jasno da kada igrate za veliki klub morate da imate to u sebi. Verujem u njih i siguran sam da će pružiti maksimum - zaključio je Neđić.

Levi bek Grafičara Viktor Radojević je istakao da ne postoji nikakav strah, već samo želja za nadigravanjem.

- Očekuje nas težak meč protiv Partizana, sigurno jedan od najvažnijih u našoj dosadašnjoj karijeri. Želimo da pokažemo napadački fudbal koji negujemo, kao i kakvu budućnost ima Zvezda u Grafičaru. Naravno daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat i da napravimo veliko iznenađenje, ali smo pre svega fokusirani na to da odigramo borbeno i hrabro, bez straha. Prošao sam Zvezdinu školu, imao sam priliku da igram protiv večitog rivala mnogo puta, tako da sam tu vrstu pritiska davno prebrodio, ali je činjenica da će ovo biti nešto drugačije nego do sada. Naravno, ne postoji nikakav strah. Nismo naučeni u Zvezdi da se plašimo, već da se borimo, ko god da je preko puta nas - poručio je Radojević.

(Telegraf.rs)

Video: Renoviranje stadiona Zvezdine filijale za 100 godina postojanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA