Vreme čitanja: oko 1 min.

Duljaj ponosan na igrače posle penal lutrije: "Mnogo je teško pobediti, pogotovo ako je meč unapred dobijen"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Partizana istakao je da je srećan što je posao obavljen na pravi način

  • 5
Igor Duljaj Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Partizana plasirali su se posle penala u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su nakon "lutrije" bili bolji od Grafičara - 1:1 (5:4, penali).

Nije danas bilo nimalo lako crno-belima, dosta muka su imali tokom regularnih 90 minuta, ali su na kraju ipak slavili pobedu.

O tome je razgovarao i trener Partizana, Igor Duljaj, pred kamerama TV Arena Sport posle meča. Pohvalio je i rivalsku ekipu.

- Iskren da budem očekivao sam da će biti ovakva utakmica. Znao sam da će protivnik biti motivisan. Oni su danas igrali maksimalno odgovorno. To je izuzetno mlada ekipa, koja je imala želju da se pokaže i dokaže. Predviđam za dosta igrača iz protivničke ekipe lepu budućnost. Ponosan sam na ekipu. Mnogo je teško igrati svaku utakmicu na pobedu, posebno ako je ona unapred dobijena. Cilj je ostvaren. Ono što može da bude za pohvalu jeste to što je publika videla mladog igrača Jovanovića koji je postigao gol. Tako da, idemo dalje, utakmica je već zaboravljena. Kao uvek, na kraju da se zahvalim publici i navijačima koji su došli po ovom hladnom vremenu da podrže igrače - rekao je Duljaj.

(Telegraf.rs)

Video: Vrhunski gol fudbalera Grafičara Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    7. decembar 2023 | 18:19

    Ma da li je moguce ljudi da ovaj covek nema trun obraza??? Pi, sram te bilo!

  • Carpe Diem

    7. decembar 2023 | 18:54

    Јел било публике ??Игоре не трабуњај!То што ти пулени играју то је антифудбал!!!Иди у пекару и види да ли је квасац надошао!!!Батали фудбал!

  • Hisa

    7. decembar 2023 | 18:26

    Alo bre buregdžiije bolje ekonom da bude trener pali naša planinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA