≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je dečak koji će biti važan gost Baraka Bahara na meču sa Mančester sitijem?

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reč je o momku koji je prema rečima Bahara bio kidnapovan od strane Hamasa

  • 2
Barak Bahar Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u sredu od 18.45 časova vrlo važan meč protiv ekipe Mančester sitija na domaćem terenu, kojom će zaokružiti ovosezonsko učešće u Ligi šampiona, ali i Evropi, pošto nemaju šansu da se domognu treće pozicije na tabeli.

Trener Crvene zvezde, Barak Bahar istakao je da je jako uzbuđen pred sutrašnji meč i nada se da će crveno-beli doći do pozitivnog rezultata. Imaće i posebnog gosta.

- Uzbuđeni smo zbog sutrašnjeg meča, igramo protiv najboljeg tima na svetu, sve su to odlični gosti. Sutra imam vrlo važnog gosta, jednog vrlo divnog momka, Ejtan Jahalomi se zove, on je bio kidnapovan od strane Hamasa i bio je zarobljen 52 dana, a sutra će doći na utakmicu sa majkom i sestrom, ali ne i sa ocem, jer je otac i dalje zatvoren u Gazi. Ja vam sve ovo govorim, jer je on navijač Mančester sitija. Sutra sam mu rekao da nećemo da obraćamo pažnju na to ko će da dobije - rekao je Bahar.

Nakon puštanja 12-godišnjeg Eitana Jahalomija u ponedeljak 27. novembra iz Hamasovog zatočeništva, njegova tetka Debora Koen opisuje užasan tretman koji je doživeo. Dete je uz pretnju oružjem bilo primorano da gleda oko 45 minuta snimaka koji prikazuju dokaze jezivog napada terorista Hamasa na Izrael 7. oktobra, piše "Jerusalem Post".

Eitana je oteo Hamas tokom masakra 7. oktobra iz kibuca Nahal Oz.

Prema njenim rečima, Hamas ga je naterao da gleda necenzurisani dokumentarac o 7. oktobru koji su objavile Izraelske odbrambene snage (IDF).

Očekuje se pun stadion sutra i Zvezda će imati veliku podršku protiv Građana na Marakani.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji potezi u prvih 45 minuta meča Partizana i Radničkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    12. decembar 2023 | 17:03

    Ne mešaj nas u vaše probleme! Idi više!

  • Bora

    13. decembar 2023 | 07:49

    Prvi put ću da se složim sa delijom iako sam grobi. Što sada uvoze njihove probleme kod nas. Te makabi, sad ovo, daj dosta više, i mi smo ratovali pa niko ništa. A gospodine Barak, da pravite genocid u Gazi istina je od koje ne možete pobeći! Zato ne mažite nam oči nekom patetikom!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA