Vreme čitanja: oko 2 min.

"Zvezda je skuplja, ali ne i bolja, očekujem pobedu Partizana!": Vladimir Ivić govorio o večitom derbiju

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Srpski trener kaže da prati crno-bele i da se nada tituli

  • 8
Vladimir Ivić Foto: MNPress

Izuzetno malo vremena je ostalo do prvog ovosezonskog večitog derbija između Zvezde i Partizana, gde će crno-beli biti domaćin, a po svemu sudeći, obe ekipe bi trebalo da uđu u ovaj meč sa istim brojem bodova.

Pred meč, svoj sud o istom dao je i Vladimir Ivić, čuveni fudbaler crno-belih, koji sada radi kao trener u Krasnodaru u Rusiji, a gde ujedno beleži i sjajne rezultate sa njima.

On je dao intervju za HotSport, gde je komentarisao igre svog bivšeg kluba.

- Ja bih najviše voleo da se to desi, navijam svim srcem za Partizan. Sigurno je da Zvezda ima skuplji tim, ali to ne znači da su bolji. Vreme će pokazati sve, uskoro će i derbi, a ima još dosta da se igra, tek je polovina sezone. Partizanu uvek želim sve najbolje, a takođe i Igoru Duljaju, kome želim da ima još bolju trenersku karijeru od igračke, a ona je bila vrhunska - ističe Ivić.

Takođe, trener Krasodara je pričao o Baraku Baharu koga poznaje iz perioda kada je radio u Izraelu.

- Igrao sam protiv njega dok je bio trener i Hapoel Ber Ševe, a i kada je vodio Makabi Haifu i vrlo je talentovan i prespektivan stručnjak. Ima velikih kvaliteta, osvojio je tri titule prvaka Izraela sa Ber Ševom i tri sa Haifom, a izraelska liga je kvalitetnija od srpske. Takođe, on je sa Makabi Haifom izbacio Zvezdu i Olimpijakos, iznenadio je još neke klubove. Bahar je bio jedan od najboljih izraelskih trenera, radio je u veliki klubovima, a sigurno je razlika izmeđi velikih klubova u Izraelu i Srbiji, a to najviše mislim na pritisak. Tamo nema toliki pritisak koliki je ovde, a prvi put radi u inostranstvu, tako je potrebno vremena da se prilagodi.

Na kraju, Ivić je prognozirao i pobednika večitog derbija.

- To je najveća utakmica u srpskom fudbalu i svaka je specifična i to je nešto svako od igrača i navijača sa velikim nestrpljenjem čeka. Derbi je nešto posebno, drugačije skroz nego neka obična utakmica. Uvek se očekuje da meč bude vrhunskom nivou i da obe ekipe daju svoj maksimum. Naravno očekujem da u ovom derbiju pobedi Partizan - zaključio je Ivić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    13. decembar 2023 | 10:04

    Da brate uopšte nije bolja. Pet komada od Nordslanda da te podsetim a i od Tsc za dlaku pet

  • E

    13. decembar 2023 | 10:19

    Jak si ti trener.

  • Grobar petardinjo

    13. decembar 2023 | 11:02

    I ja ocekujem da nas ne pune po evropi razni Danski pecarosi i da nas ne samaraju Flore, Sabahi i Samroci ali...........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA