Vreme čitanja: oko 3 min.

Sve o meču Zvezda - Mančester siti: Gde gledati, ko ne igra i šta kažu kladionice?

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovaj susret, ujedno će biti i oproštaj crveno-belih od evropske priče ove sezone, s obzirom na to da izabranici Baraka Bahara više nemaju apsolutno nikakve šanse za plasman dalje

  • 10
Zvezda - Mančester siti Foto: Tanjug/AP, Wikipedia

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje ekipu Mančester sitija, u okviru šestog kola grupne faze Lige šampiona.

Ovaj susret, ujedno će biti i oproštaj crveno-belih od evropske priče ove sezone, s obzirom na to da izabranici Baraka Bahara više nemaju apsolutno nikakve šanse za plasman dalje.

Sa druge strane, ovaj meč neće imati rezultatski značaj ni za "Građane", koji su i pre ovog kola obezbedili prvu poziciju u grupi i prolaz u nokaut fazu.

Kad se igra i ko prenosi utakmicu?

Utakmica je na programu od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić", a direktan TV prenos, obezbeđen je na kanalu TV ArenaSport 1 Premium, ali i na RTS-u 1.

Ko sudi?

Za glavnog arbitra na meču postavljen je azerbejdžanski sudija, Alijar Aghajev. Njegovi pomoćnici kraj aut linija biće Zejnal Zejnalov i Akif Amirali. Četvrti sudija biće Elčin Masijev, dok će u VAR sobi sedeti Alper Ulusoj i Abdulkadir Bitigen.

Očekivane postave

Crvena zvezda: Glazer - Nedeljković, Điga, Dragović, Rodić - Mijailović, Hvang, Kanga, Bukari, Lučić - Mijatović.

Mančester siti: Ortega - Luis, Akanđi, Gvardiol, Gomez - Filips, Kovačić, Nunjes - Bob, Griliš, Foden.

FK Crvena Zvezda, Trening pred Mančester Siti Foto: Nikola Tomić

Ko ne igra?

Kada je reč o Zvezdi, Barak Bahar neće moći da računa na Mirka Ivanića, koji zbog povrede nije trenirao sa ekipom pred meč.

Sa druge strane, Pep Gvardiola je u Beograd doputovao bez nekoliko bitnih igrača. Na spisku "Građana" nema Erlinga Halanda, Žeremija Dokua, Kevina De Brujnea i Edersona.

U kakvom raspoloženju ekipe dočekuju meč?

"Oporavila" se Zvezda posle poraza od Jang Bojsa u Bernu, te je nakon toga vezala tri pobede u svim takmičenjima. Poslednju u nizu, klub iz Ljutice Bogdana zabeležio je proteklog vikenda na Marakani, kada je savladana lučanska Mladost sa 3:1.

Sa druge strane, nije Siti u nekoj zavidnoj formi u poslednjih nekoliko mečeva. Ipak, u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj susret, s obzirom na to da se ekipa Pepa Gvardiole oporavila od poraza od Aston Vile, i slavila protiv Lutona u gostima sa 2:1, posle velikog preokreta.

Šta kažu kladionice?

Kao što je bilo i očekivano, Siti je veliki favorit u ovom susretu, te je tako kvota na "dvojku" oko 1.40. Kvota na remi je između 4.30 i 5, dok je kvota na pobedu Zvezde između 6.70 i 8.50.

Barak Bahar, FK Crvena zvezda Foto: Telegraf

Reči trenera

Barak Bahar (Crvena zvezda): 

- Nadamo se da ćemo uzeti neke bodove. Igrali smo dobro na dosta utakmica, trebalo je u Bernu da dobijemo, promašivali smo, nadam se da je sad došlo vreme da igramo dobro i pobeđujemo. Želimo dobro da završimo grupnu fazu i to ćemo pokušati da uradimo sutra. Znamo da Siti neće doći sa najjačim timom, ali i dalje imaju vrlo ozbiljne igrače. Mi ćemo pokušpati da dobijemo ovaj meč jer je naša poslednja utakmica.

Pep Gvardiola (Mančester siti):

- Naravno, više volim da Kevin igra, jer on je odličan igrač. Ja ne dovodim u pitanje kvalitete De Brujnea, on nam je potreban, ali pošto se nije vratio, moramo se snaći sa igračima koje imamo. Da, u načelu sam srećan, moglo bi da bude bolje, moglo bi da bude i gore. Da li imaš dobre rezultate ili ne, treba izvući iz toga najbolje što se može. Dakle, menadžer treba da drži tim u ravnoteži, da ne bude depresivan i za sada smo srećni što smo ovde. Kvalifikovali smo se protiv istorijskog tima, koji je osvojio Ligu šampiona, imao je jake igrače, tu je Siniša Mihajlović, srećni smo što smo ovde, da završimo ono što smo započeli u grupnoj fazi.

(Telegraf.rs)

Video: Kraso izvodio trikove kao mađioničar, Mijatović završio pod "kragnom" Stamenića zbog jedne stvari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    13. decembar 2023 | 11:44

    Daj našu decu u 11 pa nek izgube i 10:0. Ovo je utakmica za dušu i to treba da dožive naši klinci a ne ona kvazi pojačanja Šerifi Krasoi i ostali koji su nas svojim promašajima koštali proleća u Evropi.

  • Beli

    13. decembar 2023 | 15:25

    Nije gde gledati, nego imamo li šta gledati? Bruku i sramotu. Bahar dobio si crveni i marš u Izrael!!!!

  • Aca

    13. decembar 2023 | 11:24

    Sve o tri do pet komada koje ce veceras dobiti po guzici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA