≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrali smo za Sinišu Mihajlovića: Legendarni Pirlo pobedu Sampdorije posvetio velikom Mihi

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svet tuguje za fudbalskom legendom

  • 0
Porto Juventus Pirlo i Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Sampdorije slavili su sa 2:1 na gostovanju Ređijani u 17. kolu italijanske Serije B, a sam meč obeležio je Andrea Pirlo. 

Naime, posle samog duela, u izjavi koju je dao za italijanske medije, Pirlo je posvetio pobedu preminulom Siniši Mihajloviću.

- To je bila prelepa pobeda, ostvarena na teškom terenu. Nastavili smo sa uspešnim igrama. Dobro smo pristupili utakmici i dobro upravljali situacijama, osim poslednjih minuta, zadovoljni smo. Očekivali smo gol od De Luke i konačno je danas stigao: oslobodio se tereta, sada će imati mnogo više da pruži - rekao je Pirlo i dodao:

- Igrali smo za Sinišu Mihajlovića, bio je primer za sve, kako na terenu tako i van njega: s ovom pobedom, sećamo ga se s velikim zadovoljstvom. Usput, gol je postigao Kasami, koji je slične građe kao on i levonog je. Navijači su uvek uz nas, bili su i danas. Sada imamo još dve utakmice koje treba dobro odraditi pre pauze: trebalo bi da nam daju podstrek da krenemo s velikom energijom u 2024. godinu.

Da podsetimo, ovog 16. decembra navršilo se godinu dana od kako je preminuo fudbalski velikan Siniša Mihajlović. Ekipa Telegrafa je bila u Rimu na pomenu, a kroz serijal tekstova, među kojima je intervju sa Mihinim rođenim bratom odata je počast legendi kakav je bio Siniša Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA