Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako je Barak Bahar reagovao na gol Zvezde u derbiju: Zbog ovoga su mnogi želeli da mu vide leđa

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crveno-belih hladnokrvno i bez emocija vodio meč

  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Partizana u 171. večitom derbiju, a taj poraz koštao je posla Baraka Bahara, koji je dobio otkaz momentalno posle meča.

Izraelac očigledno nije ni bio obavešten da je bivši, pa je pred kamerama posle meča i na konferenciji govorio da će raditi najbolje što može za Zvezdu, posle pitanja o svom statusu.

Već tada je bio bivši.

Baharu se dugo već "drmala klupa", a da nije skupo plaćen sa svojim stručnim štabom, verovatno bi i mnogo ranije dobio otkaz, jer ništa od zacrtanih ciljeva nije uradio, a Zvezda je igrala izuzetno loše i pobede izvlačila na suvi kvalitet i na "mišiće".

Navijači Zvezde su mu odavno dali "žuti karton", a posle derbija je on postao crvene boje i više nije bilo dileme, Izraelac je napustio klub, a umesto njega je stigao miljenik navijača Vladan Milojević.

Navijačima Zvezde se nije dopadalo ni kako je Bahar vodio ekipu, ali ni kako je hladno delovao pored klupe tokom utakmica.

Snimak sa derbija samo dodatno to i prikazuje, jer Bahar nije imao nikakvu emociju nakon gola Endiajea za 2:1 kojim je Zvezda vratila nadu da može do dobrog rezultata.

Čitava klupa je skočila, svi u taboru crveno-belih su se radovali, samo je izostala reakcija Baraka Bahara, koji faktički nije ni trepnuo.

Istina, Zvezda još nije imala povoljan rezultat, ali izostanak bilo kakve reakcije na gol njegove ekipe u derbiju sigurno nije nešto što se navijačima dopada.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Hit proslava trenera Partizana na derbiju: Zbog ovoga ga Grobari obožavaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ex

    21. decembar 2023 | 09:24

    Još samo da vidimo leđa stručnjacima koji su ga doveli!

  • 987b

    21. decembar 2023 | 11:06

    Terzicu odlazi

  • Zoka

    21. decembar 2023 | 12:20

    U ovim vasim komentarima ja sam komentarisao da Lalatovica treba dovesti. Mnogi su negativno reagovali. A Lalatovic je trenirao mnoge klubove, a samo iz razloga sto zna voditi ekipu, da se covjek u svakom obliku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA