≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lepa supruga golmana Zvezde otkrila Izraelcima "pikanterije" iz Srbije: "Stvarno mi se sviđa Beograd..."

S. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Par uživa u Srbiji...

  • 9
Šira Morag, Omri Glazer Printskrin: Instagram/shiramorag

Fudbaleri Crvene zvezde porazom od Partizana u 171. Večitom derbiju stavili su tačku na polusezonu. Klub je napustio izraelski trener Barak Bahar, a na njegovo mesto je došao stari-novi trener Vladan Milojević. Tokom ere Izraelca mnogi igrači su došli, a jedan od njih je njegov sunarodnik Omri Glazer koji je svojim intervencijama privukao veliku pažnju.

Pojedine njegove odbrane naterale sve koji su gledali da mu aplaudiraju i nema sumnje da je srpski šampion dobio vrhunskog golmana. Takođe, Glazer je sa suprugom Širom sada u Beogradu, a upravo je ona dala intervju za izraelski one.co.il i opisala kako izgleda njihov život u Srbiji.

- Teški deo završen je čim sam stigla u Omrijev zagrljaj. Ono što je stvarno bilo teško za mene bilo je da budem daleko od njega nekoliko nedelja, kada je bio na pripremama, i bila sam sama u Izraelu. Sada, mi smo zajedno, već nam je kao kod kuće, mogu reći da smo se vrlo brzo prilagodili. Svi su ovde veoma srdačni i ljubazni i žele d vam pomognu, pa je i tranzicija bila zaista lakša zahvaljujući tome. Već imamo dobre prijatelje iz timai ispostavilo se da sam često letela i do Izraela pa sam videla i porodicu...

Opisala je i momente koji su joj posebno značili.

- U Jom Kipuru Omri i ja smo zajedno postili kod kuće. I to je bilo najneverovatnije i najzabavnije na svetu. U našoj tišini, samo nas dvoje. Naši životi su tako intenzivni da je ponekad potrebno zaustaviti sve na 24 sata i samo mirno biti kod kuće, igrati društvenu igru ili čitati knjigu - to je ludilo! Sinagoga nije dovoljno blizu da bi smo išli peške, nažalost, pa nismo išli, nadam se da ćemo možda sledeće godine uspeti.

Šira je iznela svoje utiske iz Beograda.

- Stvarno mi se sviđa Beograd. Ne mogu baš da objasnim, ali Beograd ima svoju 'vibru', deluje malo staromodno i mi to volimo. Imam osećaj da još puno toga treba da vidim - zaključila je Šira.

Pogledajte neke od fotografija atraktivne Šire:

(Telegraf.rs)

Video: "Imamo ozbiljne ponude za mnogo igrača. Neće biti prodat ako taj odlazak ugrožava osvajanje titule"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lora

    24. decembar 2023 | 10:57

    Realno, ako je Zvezda nešto dobila u poslednjih nekoliko godina to je golman Glazer.

  • Snežka

    24. decembar 2023 | 09:41

    Čekaj samo da se moj Bokica vrati iz Bratislave, imaces posla sa mnom

  • Brooka

    24. decembar 2023 | 11:12

    Sve špijuni...i ona i on, a i onaj što ga je doveo u Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA