Vreme čitanja: oko 1 min.

Zagonetan odgovor Toleta o povratku u Partizan: "Verujem da će se tokom zimske pauze rešiti te stvari"

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karadžić ističe da je uvek na raspolaganju klubu iz Humske

  • 11
FSS, Zlatna lopta 2023 Foto: Nikola Tomić

Počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije i bivši predsednik glavne organizacije srpskog fudbala, kao i bivši predsednik FK Partizan, Tomislav Karadžić, bio je prisutan na dodeli Zlatne lopte koju je FSS organizovao u hotelu Hajat.

Tom prilikom Karadžić je razgovarao sa novinarom Žurnala, gde se dotakao i Partizana, kao i priče da bi mogao da se vrati u Humsku kao deo nove Radne grupe sa još nekoliko istaknutih partizanovaca i biznismena.

- Što se tiče rezultata mora se biti zadovoljan, jer je u teškim uslovima Partizan dogurao do željenog cilja na kraju godine, iako je prosuo nepotrebno nekoliko bodova. Što se tiče ostalih stvari nisam toliko upućen. Ne znam situaciju unutra, mislim na finansijsku situaciju i organizaciju. Vidim pomeranja levo-desno šta će da se dogodi ne znam. Verujem da će se tokom zimske pauze te stvari rešiti - rekao je Karadžić i ostao zagonetak kada je u pitanju eventualni njegov povratak u Humsku.

- Uvek sam prisutan u Partizanu. Želim da ima uspeha, veliki je to klub. Što se tiče mog prisustva kroz funkciju zavisi od više faktora. Jedno je sigurno uvek sam na raspolaganju klubu iz Humske ulice - rekao je Karadžić.

Dotakao se popularni Tole i reprezentacije Srbije i rekao šta je za njega uspeh na Euru u Nemačkoj.

- Izlazak iz grupe. Verujem da je moguće. Zbog čega sa Englezima ne možemo da igramo?! Možemo. Sa njima i Dancima. Neki bod da "čupnemo" i prođemo dalje. Nada poslednja umire - rekao je Tomislav Karadžić.

(Telegraf.rs)

Video: Dragan Stojković Piksi osvojio Zlatnu loptu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💰

    30. decembar 2023 | 17:28

    toooleee,vrati seeeee,ovce tvoje ne mogu bez tebe.

  • 🌴

    30. decembar 2023 | 17:57

    Bajden 😜🍄

  • Dragan

    30. decembar 2023 | 18:44

    Ono kada ti najveci mrzitelj Partizana bira upravu pa ovaj rezultat na polu sezoni je za ginisa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA