≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Crvene zvezde izabrali najbolju utakmicu iz prošle godine

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na drugom mestu našao se 169. večiti derbi

  • 0
FK Crvena zvezda - FK Fiorentina Foto: Mileta Mirčetić

Crvena zvezda je na zimsku pauzu otišla sa bodom zaostatka za vodećim partizanom, dok je takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona završila na poslednjem mestu. Može se reći da je sa njih jesenja polusezona neuspešna, posebno zbog činjenice da su ranijih godina prolećni deo šampionata čekali sa prve pozicije.

Na zvaničnom sajtu crveno-belih organizovano je glasanje za najbolju utakmicu u proteklom delu sezone, a po izboru navijača to je bez premca prijateljski duel sa Fiorentinom na Marakani koji je Zvezda rešila u svoju korist rezultatom 5:0. Za pomenuti susret glasalo je 535 navijača.

Meč je odigran u julu mesecu, stadion je bio prilično popunjen, a crveno-beli su doslovno demonstrirali silu i slavili pogocima dvostrukog strelca Pitera Olajinke, te Mirka Ivanića, Žana Filipa Krasoa i Osman Bukarija.

Na drugom mestu našao se 169. večiti derbi, odigran u martu mesecu, a Zvezda je tada savladala Partizan rezultatom 1:0, pogotkom Viga. Za ovaj duel glasalo je 367 navijača, dok je na trećem mestu meč sa Vojvodinom za koji je glasalo 203 navijača.

(Telegraf.rs)

Video: Jovan Mijatović: "Voleo bih da ostanem i ostavim trag"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA