≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uspon Fiorentine neočekivano zaustavljen na gostovanju Sasuolu, Krstović bez učinka u remiju Lećea

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milenković odigrao ceo meč

  • 0
Andrea Pinamonti, FK Sasuolo Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Fiorentine doživeli su neočekivan poraz u gostima u poslednje vreme sve lošijem Sasuolu 1:0. Na taj način klub iz Toskane zaustavljen je u vrtoglavom usponu ka vrhu tabele.

Jedini gol na susretu delo je Andree Pinaomntija u devetom minutu, pošto je prethodno loptu u šesnaesterac poslao Markus Pedersen. Postigao je domaćin na svom"Mapei" stadionu i drugi gol početkom nastavka, ali je on poništen nakon što je posle nekoliko minuta vaganja poništen zbog ofsajda.

Glupost Đanmarka Ferarija iz 63. minuta umalo je koštala klub iz Ređo Emilije čitavog plena, ali je penal koji je načinio zaustavio Andrea Konsilji. Udarac sa bele tačke izveo je Đakomo Bonaventura na nedovoljno dobar način. Do kraja okršaja poništen je i gol Lukasa Martineza.

Za goste je ceo meč odigrao Nikola Milenković.

Leće je u susretu sa Kaljarijem odigrao susret bez pobednika 1:1, a na terenu je 79. minuta bio srpski fudbaler Nikola Krstović. Njegov tim vodio je od 31. minuta golom Valentana Žendreja, da bi u 68. Gaetano Oristanio ipak bod poslao na Sardiniju.

U prvom meču dana Inter je posle drame porazio Veronu, dok je nešto kasnije umalo ispustila veliko vođstvo protiv Frozinonea (3:2).

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Video: Milenković posle pobede nad Čukom pohvalio stadion u Leskovcu: Jedva čekam ovde da igram sa Srbijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA