≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Embape se šalio protiv amatera, Parižani sa devet "komada" prošli dalje i dobro zabavili publiku

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šou na ragbi stadionu

  • 0
Kilijan Embape, FK PSŽ Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Pari Sen Žermena upisali su rutinsku pobedu u trećoj rundi Kupa Francuske pošto su na stadionu "Pjer-Fabre" sa 9:0 pobedili člana regionalne lige (šestog ranga) Revel.

Utakmica je igrana van terena amaterskog tima pošto on ispunjava uslove za ovu rundu takmičenja, pa je ragbi zdanje bilo domaćin utakmice.

Relativno dugo se držao nominalni domaćin na zaostatku od jednog gola posle preciznog hica Kilijana Embapea, ali je autogol Maksensa Engensana verovatno bio i presudan u 38. minutu. Do pauze su pogađali i Marko Asensio i Embape, koji je mhet-trik kompletirao početkom drugog poluvremena.

U poslednjih dvadesetak minuta utakmice Gonsalo Ramos sa bele tačke, Randal Kolo Muani sa dva gola i mladi Čer Endur postavili su konačan rezultat.

Tokom dana nije bilo iznenađenja (iako je Marselj "štucao") niti u prvim terminima niti kasnije pošto su Tuluz i Rems izbacili ŠAmberi (3:0) i Dinan Leon (3:0).

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaški trikovi Serhija Ramosa: Fudbalska zvezda "čačnula" Dončića posle neverovatnog pogotka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA