≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Turci pišu da Fener hoće Brazilca, Vazura negira za Telegraf: "Saldanja nije na prodaju!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neće crno-beli ni da čuju o potencijalnoj prodaju

  • 10
Miloš Vazura, Mateuš Saldanja Foto: Marko Jovanović, FK Partizan

Fudbaleri Partizana su ove sezone praktično pogodili skoro sva pojačanja, te se zbog toga nalaze na prvom mestu Superlige Srbije na polusezoni. Jedan od najboljih igrača Mateus Saldanja, privukao je pažnju mnogih klubova, a među njima, pišu Turci, nalazi se i tamošnji velikan Fenerbahče.

Saldanja je ove sezone odigrao 18 mečeva u Superligi Srbije, upisao je 14 golova i pet asistencija, što samo govori o kakvom igraču se radi, a navodi iz Turske kažu i da je Fenerbahče izuzetno zainteresovan za njega.

Naime, turski novinari Jagiz Sabunčoglu kaže da je Fener već započeo pregovore sa igračem, ali, generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, negirao je to za Telegraf.

Vazura ističe da Saldanja nije na prodaju, te da će ostati tu i na proleće, dok se dotakao i prodaje mladog Mihajla Ilića.

- Kao što sam i ranije rekao, Mateus Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojim drugom ekipoom u vezi sa Saldanjom. On će 18. januara, po dogovoru sa Partizanom, doći na pripreme i nastaviće rad sa ekipom i u prolećnom delu sezone. Saldanja je jedan od nosilaca igre našeg tima, jedan od je najboljih igrača i sigurni smo da će biti još bolji u prolećnom delu sezone. Prodaja Ilića nam daje mogućnost da zadržimo kostur tima, ona je bila planska, negde smo je i najavili u obraćanju javnosti i tim transferom smo omogućili sasvim normalno funkcionisanje kluba kao i miran rad na pojačanjima u prelaznom roku.

Podsetimo, Telegraf je već pisao i o tome kako je Partizan dobio i ponudu za Kristijana Belića.

(Telegraf.rs)

Video: Mateuš Saldanja postiže pogodak za crno-bele!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajoj

    12. januar 2024 | 14:22

    Ko ovome nesto veruje? Prodao bi on I rodjenog cacu samo da dodje do nekih para I da Jos jasi stolicu koja mu izmice.

  • Markoniiii

    12. januar 2024 | 13:41

    Sad ćemo da vidimo koliko se klub voli i kako se vodi....Posle ove pauze,mnoge stvari će biti jasnije....Dal ćemo se dodatno pojačati kako treba i napasti titulu posle toliko godine,ili će rasprodati sve što valja....Saldanja, Belić i Zahid moraju da ostanu,isto mislim i za Severinu,misli da sada kada prodje pripreme sa ekipom,biti mnogo bolji nego što je bio,samo povrede da ga zaobidju.....

  • Rade

    12. januar 2024 | 14:09

    Ako je on nosilac onda sledi kazanac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA