Vreme čitanja: oko 1 min.

"Neki misle da se zovem Žoze Hari Poter Murinjo": "Specijalni" držao konferenciju u svom stilu

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponovo je imao šta da kaže

  • 0
Žoze Murinjo Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Rome u nedelju od 20.45 gostuju ekipi Milana, u okviru 20. kola italijanske Serije A.

Tim povodom, trener "Vučice", Žoze Murinjo govorio je na konferenciji za medije, gde je sebe uporedio sa poznatim filmskim junakom Harijem Poterom.

- Neki misle da se zovem Žoze Hari Murinjo Poter, nivo očekivanja je veoma visok. Četiri boda nas dele od četvrtog mesta, borimo se za nešto što je gotovo nemoguće ako vidimo nivo protivnika, ali nastavićemo ovako. Proživeli smo dva teška perioda: prve tri utakmice u kojima smo izgubili 8 bodova od 9 bez tima i ovaj poslednji ciklus sa veoma malom ekipom igrača – rekao je Murinjo.

Dosta problema Roma ima sa povredama...

- Zaboravljanje ovih poteškoća je pogrešno. Kristensen nije defanzivac, Manćini nije trenirao mesec dana, klinac je igrao posle 10 minuta Serije A, Ljorente se povredio: ako ljudi žele da ignorišu ovu situaciju, greše. Ovde moram da branim našu grupu i kažem da je to ozbiljna grupa koja radi i pati. Izgubili smo derbi, moramo da igramo prvenstvo, 4 boda nas dele od veoma važnog cilja: idemo na San Siro sa svime što imamo i sigurnošću da će momci dati sve od sebe - podvukao je "Specijalni".

Podsetimo, Murinjo neće moći da računa na Paula Dibalu, Tamija Abrahama, Husema Auara, Serdara Azmuna, Maraša Kumbulu i Evana Endiku, dok su pod upitnikom i Renato Sančes i Kris Smoling.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA