≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan se kompletira na Kipru: Stigli Saldanja i Kastiljo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli će kompletni biti na pripremama na Kipru, gde im nedostaje još Jung-Džun Goh

  • 0
Denil Kastiljo, Partizan Foto: FK Partizan

Partizan je u minulih sedam dana rešio sve "domaće zadatke" u zimskom prelaznom roku i preostalo je samo da se tim koji predvodi Igor Duljaj kompetira angažovanim pojačanjima. Tokom jučerašnjeg dana Leonard Ovusu je parafirao ugovor sa crno-belima, a u bazi tima iz Humske na Kipru već pojavio Denil Kastiljo, akvizicija iz Šahtjora.

Ekvadorac je prvi stigao od internacionalaca koji su angažovani i to u noći izmedju petka i subote. Vezista je otuda preskočio prvi trening sa novim saigračima, on će tek u drugom delu dana početi sa radom i to mimo ekipe koja će u tim momentima igrati kontrolni meč sa Mladošću iz Lučana (13.30).

Kastilja je u bazi crno-belih dočekao kompletan stručni štab, kao i sportski direktor Ivica Kralj, koji su mu poželeli dobrodošlicu.

Pisali smo već, Kastiljo će u Humskoj provesti narednih godinu dana kao pozajmljeni igrač Šahtjora iz Donjecka, posle dogovora dva kluba koji su inicirali trener Duljaj i njegov dugogodišnji saigrač i prijatelj iz igračkih dana Darijo Srna aktuelni sportski direktor ukrajinskog velikana.

Pored Kastilja crno-belima se priključio i Mateus Saldanja, koji je, uz dozvolu kluba, imao nešto duži odmor. Početkom naredne sedmice na rajsko ostrvo stižu i pomenuti Ovusu, kao i poslednje pojačanje Jung-Оun Goh, koga su crno-beli platili 1.200.000 evra.

Denil Kastiljo, Partizan Foto: FK Partizan

(Telegraf.rs)

Video: Na okupljanju nije bilo Saldanje i Meniga: Fudbaleri Partizana započinju zimske pripreme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA