≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lalatović o Mijatoviću: "Jovan je sjajan momak, Zvezdino dete, nadam se da će se prodati i doneti 10 miliona"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo reči hvale

  • 0

Ekipa Spartaka iz Subotice pretrpela je poraz od Crvene zvezde na pripremama sa 4:1, posle čega je svoje utiske o meču izneo i trener ekipe sa severa Srbije, Nenad Lalatović.

Lalatović je neko ko je ogroman deo svoje igračke karijere proveo u Crvenoj zvezdi, takođe, radio je i kao trener u ovom klubu, pa je posle meča sve to ostavio nekak osa strane i pričao je o utakmici, ali i samim pripremama.

Odigrali smo protiv Apoela prekjuče, imali smo trening, danas smo putovali tri sata. Ovde nema kvalitetnih protivnika tako da nam je ovo stvarno bila dobra provera. Mislim da smo sami sebe opet pobedili, kao i u sezoni. Vidi se da su igrači još umorni, ali nemam šta da zamerim igračima, noge su teške, treniramo jako. Mislim da imam čime da budem zadovoljan, a Zvezdi čestitam na pobedi – istakao je Lalatović.

On je imao i reči hvale na ove pripreme.

Uslovi su sjajni, tereni odlični, nema šta, vreme je fenomenalno, ali protivnici su veliki problem. Sledeći protivnik nam je drugoligaš sa Kipra, pa Želja iz Pančeva, faktički igramo neke mini pripreme. Mislim da će ove ekipe koje su otišle u Tursku bolje da se spreme jer imaju veći izbor protivnika.

Takođe, on se dotakao i Jovana Mijatovića, kao i Mirka Ivanića.

Mijatović je sjajan momak, to je Zvezdino dete, a ja prema njima uvek imam simpatije. Želim mu sve najbolje, nadam se da će da se proda i donese Zvezdi bar deset miliona. Ivanić je moje dete, trenirao sam ga u Proleteru i Vojvodini, za mene je on naš najbolji vezni igrač.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda povela trećim golom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA