≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Embape promašio penal pa sa Asensijom spasio Parižane novog potopa

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Asensio takođe odigrao sjajan meč

  • 0
Kilijan Embape, PSŽ Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su ekipu Strazbura 2:1 na početku 20. kola Lige 1 pa su tako zaboravili kiks protiv Bresta iz prošle runde.

Dion je ipak mogao da šokira goste i izbio je u situaciji jedan na jedan ispred Donarume, ali nije uspeo da ga savlada, što je moglo biti kažnjeno samo nekoliko trenutaka kasnije. Peran je napravio penal, ali Kilijan Embape nije uspeo da savlada Ala Belaruša.

Još jednom je Dion bio u šansi u 20. minutu, ali je prečka bila saveznik gostujućeg tima. I drugi poklon PSŽ nije mogao da ne kazni, Embape je ovog puta bio precizan na asistenciju Marka Asensija.

Španac je bio i strelac na startu drugog poluvremena u obrnutim ulogama, međutim u 68. minutu je Dilan Bakva konačno pogodio mrežu italijanskog golmana. To je bio novi zamajac za domaćina koji je do 80. minuta ugrozio gol preko Emege i Senaje.

Parižani su nekako uspeli da sačuvaju živu glavu i kući odu sa sva tri boda koja su ih stavila na učinak od 47 bodova, devet više od drugoplasirane Nice.

(Telegraf.rs)

Video: Veliki Embape priredio rođendasko iznenađenje za Fejsinog sina: Kad ti idol iz snova pošalje poklon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA