Vreme čitanja: oko 1 min.

Napoli se izvukao ispod mača u poslednjih deset minuta: Čuveni Hviča raketom sa 20 metara probušio mrežu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Interesantna utakmica koju je rešio popularni Hviča

  • 0
Hviča Kvarachelija, FK Napoli Foto: Tanjug / AP

Šta bi Napoli uradio bez Hviče... Jeste da Gruzin nema tako dobru sezonu kao što je to bio slučaj prošle godine, ali ovog vikenda je on postao junak svoje ekipe. Gubio je tim iz Napulja od Verone, ali je magijom u poslednjih deset minuta ipak stigao do tri boda - 2:1 (0:0).

Posle mirnih 45 minuta fudbala, nekako kao da su fudbaleri hteli sve da nam spakuju u završnih 15 na ovom meču. Gledali smo mnogobrojna uzbuđenja, a sve je krenulo sa strane Verone, koja se grčevito bori za opstanak u najvišem rangu Serije A.

U 72. minutu utakmice Suslov je sjajno izveo slobodan udarac i pronašao je Kopolu u petercu, koji je uspeo da utiša ceo stadion. Niko se nije nadao da bi Verona mogla da povede u Napulju.

Ali nije mnogo trajala radost gostiju, samo oko sedam minuta. U 79. minutu je Lindstrom poslao sjajan pas u kazneni prostor i Ngonge je izbio jedan na jedan sa golmanom Verone, što je rešio u svoju korist.

Da bodovi ostanu u Napulju postarao se čuveni Hviča Kvarachelija. Našao je mesto na oko 16 metara od gola i pucao je iz sve snage i postigao prelep pogodak.

Napoli sada ima 35 bodova na sedmom mestu, dok je Verona na 18. poziciji sa 18 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Otkrio kako je dobio nadimak "Trica", pomenuo i Dražena: Aco Petrović za Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA