≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novinar četiri puta postavio Tuhelu pitanje o otkazu, ovaj pobesneo: Portparol Bajerna morao da reaguje!

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Treneru Bajerna se ozbiljno drma klupa

  • 1
Tomas Tuhel Printskrin: Youtube/Goal Deutschland

Tomasu Tuhelu se ozbiljno "drma klupa" u Bajernu iz Minhena, pošto je posle poraza od Leverkuzena od 3:0, kojom su "farmaceuti" pobegli na pet bodova prednosti u Bundesligi, doživeo i poraz u prvom meču osmine finala Lige šampiona od Lacija (1:0).

Bajern je važio za velikog favorita na Olimpiku, ali je posle neinteligentnog poteza Dajoa Upamekana, koji je skrivio penal i zaradio crveni karton katastrofalnim startom, Lacio došao do pobede, kada je penal realizivao Ćiro Imobile.

Bajern definitivno više ne liči na sebe i daleko je od nekadašnje "kaznene ekspedicije", koja je harala u Bundesligi više od decenije i koja je u Ligi šampiona uvek bila strah i trepet za sve.

Bavarci nisu uputili nijedan šut na gol, što je dodatno poražavajuće za navijače ovog kluba, ali sigurno i čelnici sve više gube strpljenje i sve je veći pritisak na Tuhelu.

I novinari su počeli sve više da ga pritiskaju, da pišu kritike, a suočio se i sa provokativnim pitanjem posle meča u Rimu.

- Da li se plašite za svoj posao posle novog lošeg nastupa? - glasilo je pitanje novinara.

- Ne - odlučno je odgovorio Tuhel, koji je pogledom streljao novinara Bilda, koji nije odustajao i nastavio je da postavlja isto pitanje.

Zašto i dalje mislite da ste pravi trener za Bajern?

- Želeo bih da pričamo o igri - odgovoro je Tuhel.

Usledilo je novo pitanje da li vidi svoj posao u opasnosti.

- Vi ste postavili pitanje, ja sam odgovorio ne - poručio je Tuhel još jednom, koji je već gubio strpljenje.

Novinar je i četvrti put upitao zašto veruje da je pravi trener za Bajern, nakon čega je intervenisao portparol Bajerna i oduzeo reč novinaru.

Bajernu sada sledi gostovanje Bohumu u Bundesligi, pa dva teška meča u šampionatu, prvo na svom terenu protiv Lajpciga, pa gostovanje Frajburgu, a 5. marta je zakazan revanš protiv Lacija na Alijanc areni.

(Telegraf.rs)

Video: Srbi napravili šou u centru Minhena, dovikuju se sa svih strana: "Kosovo je Srbija"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G

    15. februar 2024 | 11:44

    Ovaj ko Zeljko ne sme novinar da mu postavlja normalna pitanja.Zamislite da su treneru kkp postavili ovako pitanje kako bi tek on reaogovao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA