≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrao za Partizan, Zvezdu i Viljareal, sada ga na egzotičnoj destinaciji predstavili kao pravog ratnika!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Visoka očekivanja u Indiji

  • 0
Aleksandar Pantić Foto: MN Press / Marko Metlaš

Fudbal nekada piše zaista neplanirane priče, što najbolje znaju igrači koji su svoje uhlebljenje tražili duž čitave planete. Dugačak je spisak srpskih fudbalera na toj listi, a njihovoj listi sada se pridružio i Aleksandar Pantić.

Nekada vrlo talentovani mladi reprezentativac Srbije je 2013. godine ostvario transfer karijere kada je opremu Crvene zvezde zamenio dresom Viljareala, koji je za njegov usluge platio 300.000 evra, međutim u Španiji nikada nije zaigrao na pravom nivou.

Ono što je najavljivao u opremi Partizana (mlađe selekcije) Rada i crveno-belom dresu nije nikada došlo do kraja na videlo, pa se nakon pozajmica u Kordobi, Eibaru i Alavesu obreo u Dinamu iz kijava, zatim redom Kadizu, Doksi, AEL-u, Zaglembju, Lugu i opet Doksi do ove zime.

Sada je odlučio da po prvi put u 31. godini napusti evropski kontinent i ode u Superligu Indije i jedan od najstarijih tamošnjih klubova Ist Bengal.

Ekipa iz Kalkute je osnovane davne 1920. godine i nakon reforme takmičenja u zemlji ipak su prešli u profesionalne vode. Sa tri titule nacionalnog prvaka sa početka veka ekipa ipak nije uspela da dođe do izražaja u novije doba, a Pantić će probati da im pomogne u tome.

Oni su ga već sada na društvenim mrežama predstavili kao ratnika i videćemo da li će na duže staze opravdati očekivanja koja se pred njega stavljaju.

(Telegraf.rs)

Video: Tuča fudbalera Zvezde i Boteva, meč prekinut

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA