≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači vređali Livaju i poželeli mu da umre, Rijeci preti žestoka kazna

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedopustivo skandiranje

  • 0
Hrvatska - Belgija, Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru Foto: Tanjug/AP

Futsal utakmicu 14. kola Prve HNML između Rijeke i Universitasa iz Splita obeležilo je sramno skandiranje upućeno fudbaleru Hajduka Marku Livaji.

U dvorani "Mladost" pred oko 600 gledalaca domaćin je slavio sa 7:1 uz podršku "Armade" sa tribina. Duel je ipak obeležilo njihovo skandiranje "umri Livaja" zbog čega domaćin preti žestoka kazna.

- Na osnovu članova 110. i 120. Disciplinskog pravilnika HNS-a, traži se pismeno očitovanje u vezi sa disciplinskim prijavama koje su podnijeli delegati utakmice, a unesene su u izvještaj o utakmici u skladu s članom 125. Disciplinskog pravilnika HNS-a, a tiču se sljedećih disciplinskih prekršaja:

HMNK RIJEKA - razlozi propusta u organizaciji utakmice HMNK Rijeka - AMNK Universitas Split odigrane dana 17. 2. 2024. godine u Rijeci u vezi sa situacijama kada je više puta došlo do neprimjerenog ponašanja navijača domaće momčadi putem uvredljivih skandiranja poput 'Umri Livaja', 'Gazi Tovara' i 'Je** se Splite', kao i očitovanje u vezi sa razlozima zbog kojih nije osigurana prisutnost liječnika upisanog u COMET na utakmici - stoji u zapisniku sa utakmice.

Livaja ima istorijat sukoba sa navijačima Rijeke, a u prošlosti je čak dolazilo i do međusobnih incidenata.

(Telegraf.rs)

Video: Ušli smo u hotelsku sobu Ivane Knol: Pričala o konkurentkinjama Adrijani Limi, Alesandri Ambrozio...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA