≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivno: Pogledajte kako je izgledao razgovor Duljaja i Severine, jedan detalj posebno raduje Grobare

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nazire se kraj problema

  • 3
Igor Duljaj i Ksander Severina Foto: Telegraf.rs

Problem na relaciji Partizan - Ksander Severina rešen i igrač bi trebalo da se najkraćem mogućem roku vrati u Srbiju i priključi ekipi.

Igor Duljaj je na konferenciji za medije govorio o pomenutoj situaciji istakavši da je on uvek u kontaktu sa svojim igračima. Tako je i u ovom slučaju, pa je trener ekipe tokom jučerašnjeg i današnjeg dana bio u konstantnom dosluhu sa njim.

Kao što se može videti na slici, odmah posle razgovora sa medijima Duljaj se putem video poziva još jednom javio fudbaleru. Dobar znak je i to što je igrač sve vreme tokom razgovora bio nasmejan.

Ukoliko razgovor nadalje bude išao u ovom pravcu Severina će se već u ponedeljak pojaviti na treningu kluba. Iznosi od 25.000 odnosno 50.000 evra koji su potraživani su u međuvremenu uplaćeni na račun igrača i menadžera, pa će čitava situacija ubrzo biti i zaključena.

Podsetimo, kako je Telegraf prvi javio, Ksander Severina je u četvrtak napustio crno-bele bez pozdrava, uz obrazloženje da mu do početka februara, kako je pisalo u ugovoru, nije isplaćen bonus za potpis, a njegovom agentu nadoknada za letošnji transfer.

(Telegraf.rs)

Video: Severina ispravio promašaj, Partizan poveo protiv IMT-a!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    23. februar 2024 | 12:57

    Da li je ovo normalno !!! Ovde se nezno ko je s kim i ko je protiv koga..

  • Ma idi

    23. februar 2024 | 15:42

    Fk Cirkus,i onda im krivi drugi. Dok je bio Tole sve je bilo u redu,igrale se prijateljske utakmice,derbi protiv klinaca na celu sa Robijem,ako bude frke tu je sudija Spasic i Karadzic ma milina,casovi ljubavi matori

  • G

    23. februar 2024 | 14:11

    Ma para ima isto kao i u kosarci samo se nezna na koji se racun treba uplatiti.Da nam precednik ziv i zdrav za nas nema zime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA