≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vladan Milojević o duelu protiv svog sina: "U početku mi je bilo neobično..."

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Zvezde ističe da njegov tim čeka težak posao protiv Brđana

  • 0
Vladan Milojević Foto: crvenazvezdafk

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević, pričao je pred meč 22. kola Superlige u kojem će crveno-beli ugostiti Čukarički u subotu od 16 časova na Marakani.

Milojević se osvrnuo na meč koji su crveno-beli odigrali protiv istog ovog tima jesenas.

- Utakmica koja je odigrana u prvom delu sezone je u potpunosti drugačija od one koja je pred nama. Očekujem drugačiji pristup. Imaćemo protivnika koji je u vrhu srpskog fudbala, Čukarički je to pokazao prošle godine, kao i prethodnih sezona. Radi se o ekipi koja je igrala grupnu fazu Lige konferencija, što je velika stvar za njih. Imaju izbalansiranu ekipu, dobre mlade, ali i starije igrače. Očekuje nas teška utakmica – počeo je Vladan Milojević.

Žan Filip Kraso se nakon osvajanja Afričkog kupa nacija pridružio ekipi i Milojević je dobio pitanje koliko može da računa na njega kao startera.

- Nikada nisam govorio o startnoj postavi. Imamo još jedan trening. Kraso nam se nedavno pridružio i dobro trenira. Sigurno da je dosta odsustvovao, igrao je na Afričkom kupu nacija, te je u takmičarskom ritmu. Igralo se bez mnogo treninga. Procenićemo da li će nastupiti na sutrašnjem duelu.

Istakao je Milojević da pođednako računa na sve mlade igrače.

- Nema tu prvih opcija. Iza nas su dve različite utakmice, a meč protiv Čukaričkog će takođe biti duel za sebe, koji pripremamo na drugačiji način u odnosu na utakmice koje smo odigrali. Razmišljamo samo o narednom duelu, tako da ćemo videti kroz analize ko će početi meč. Tražim najboljih 11 igrača sa kojima mogu da postignem željeni rezultat.

Otkrio je Zvezdin stručnog štaba kakav je zdravstveni bilten.

- Vraća nam se Stamenić, dok će Katai preskočiti i ovaj meč. Na sve ostale igrače mogu da računam. Očekujemo brz povratak Kataija, ne želimo da ubrzavamo proces. Hoćemo da izbegnemo situaciju u kojoj je počeo da trenira, pa da se ponovo nešto desi. Medicinski tim brine o tom delu oporavka i dok god ne budem dobio zeleno svetlo od njih, neću rizikovati.

Za Čukarički nastupa sin Vladana Milojevića, protiv kog strateg crveno-belih ima statistiku od šest pobeda na isto toliko odigranih utakmica.

- U početku mi je bilo neobično kada se moje dete nalazilo preko puta terena. Nemanja je zreo fudbaler, izrastao je u dobrog igrača. Nadam se da ćemo zadržati tu tradiciju. Moramo da obratimo pažnju na njega, kao što gleda on, tako i ja, svako razmišlja o svojoj ekipi – zaključio je Vladan Milojević.

(Telegraf.rs)

Video: "Nije bio penal za Zvezdu, a ni crveni za IMT": Jokić o spornim situacijama sa mečeva večitih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA