Vreme čitanja: oko 1 min.

Jutjuber kog je Đoković izblamirao umalo slomio nogu Kaki na humanitarnom meču: Šokantan start otvorenim đonom

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavlja da se blamira gde god stigne, ali ovoga puta je mogao da bude i koban po legendu svetskog fudbala

  • 0
Rikardo Kaka Printskrin: Twitter.com/@recap_football_

Jutjuber Spid pojavio se u humanitarnom spektaklu koji je održan u Kataru, gde su meč igrale mnoge penzionisane fudbalske zvezde, poput Didijea Drogbe, Rikarda Kake, Edena Azara, Davida Vilje, Roberta Karlosa...

Meč je obeležio spektakularan potez Drogbe, kada je pred golom matirao srpskog jutjubera Davida Vujanića, a svoj "šou" imao je i Jutjuber Spid (Ishowspeed), koji je imao start kakav se možda nikad nije video na utakmici revijalnog karaktera.

On je u jednom momentu tako brutalno uklizao brazilskoj legendi Rikardu Kaki, da je mogao ozbiljno da ga povredi.

Bio je to pogibeljni start otvorenim đonom s leđa. Kaka je momentalno pao uz bolnu grimasu na licu i sigurno mu nije bilo svejedno u tom momentu i samo je pogledom "streljao" Spida, koji je dobio žuti karton i upozorenje sudije, na šta je on nastavio sa svojim "šou programom" i počeo je da besni i negoduje zbog toga.

Kasnije je Spid nastavio da se "blamira", što je inače i njegov zaštitni znak, pa je tako uspeo da promaši prazan gol, potom je Drogbu pitao da li je on otac Pola Pogbe i slične stvari, na čemu je i stekao popularnost i neverovatnih 23 miliona pratilaca na Jutjubu.

Zanimljivo je da je on bio i na dodeli Zlatne lopte, gde je specijalni gost bio Novak Đoković. Tada je imao sličan blam i pred Đokovićem, koga je pitao ko je on, na šta ga je Novak "trolovao" rekavši da je fudbaler Milana, što je Jutjuber poverovao, a zatim ga prozivao u novom snimku posle svega toga.

(Telegraf.rs)

Video: Veliki gest Đokovića: Ostavio decu i ženu u avionu zbog Mihe u bolnici, nosio mu lekove u sobu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA