≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludilo u Zagrebu! Dinamo sa penala u 95. minutu srušio Rijeku, ovakva drama odavno nije viđena u Hrvatskoj

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na kraju o tituli može da odluči i gol razlika!

  • 5
Bed Blu Bojsi Foto: Index.hr

Drama o kojoj će se pričati! Fudbaleri Dinama iz Zagreba slavili su u velikom hrvatskom derbiju protiv Rijeke u borbi za prvo mesto na tabeli pogotkom sa penala u 95. minutu utakmice - 1:0 (0:0)!

Možete samo da zamislite kako je "Maksimir" tada doveden do erupcije oduševljenja, jer ova tri boda faktički znače da bi Dinamo sa pobedom u zaostaloj utakmici uspeo da se poravna sa Riječanima po broju bodova na tabeli na vrhu.

Ovime je i Hajduk uprkos šokantnom remiju sa Varaždinom ostao u trci za trofej, jer zaostaje samo jedan bod za Rijekom... Ali krenimo redom.

Sudija Bel na ovoj utakmici u Zagrebu imao je pune ruke posla. Posle prvog poluvremena tokom kojeg golova nije bilo, u drugom je sve krenulo da pršti.

U 47. minutu se tresla mreža posle odličnog udarca Marića, ali je pogodak na kraju ipak morao da bude poništen, jer je postojao ofsajd. Dinamo je zatim samo šest minuta kasnije imao stopostotnu priliku da povede, ali je Kaneko loše zahvatio loptu.

Delovalo je da ćemo videti remi bez golova na kraju, ali je usledio šok. U 94. minutu je Goda napravio prekršaj nad Špikićem, što je sudija Bel okarakterisao kao kazneni udarac. Ulogu izvođača je preuzeo Brodić i bez problema je zatresao mrežu.

Videćemo ko će na kraju stići do trofeja u HNL-u, trka će biti i te kako žestoka.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte penal za Zvezdu protiv Čukaričkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA