≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đirona se vratila na pobednički kolosek i 2. mesto La Lige: Savio sa 2 gola u sudijskoj nadoknadi srušio Rajo

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đirona nastavlja sa odličnim partijama

  • 0
Savio Moreira, FK Đirona Foto: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

Fudbaleri Đirone prekinuli su niz od tri meča bez pobede pošto su na svom terenu savladali Rajo Valjekano sa 3:0 u meču 26. kola La lige. 

Posle remija sa Real Sosijedadom, usledio je ubedljiv poraz od Reala od 4:0, kao i poraz od Atletik Bilbaa od 3:2. Ipak, rezultatska kriza završena je odličnom igrom protiv izabranika mladog trenera Valjekana, Imiga Pereza.

Od starta susreta pa sve do kraja, domaći tim je imao kontrolu nad utakmicom, napadao i stvarao šanse. Posle prvog dela u kojem nije bilo golova, odbranu gostiju "probio" je Viktor Cigankov. Ukrajinac je odlično reagova i posle asistencije Gutiereza zatresao mrežu za 1:0.

U 76. minutu Rajo ostaje bez Čavarie koji dobija drugi žuti karton, pa u sudijskoj nadoknadi Savio sa dva vezana pogotka stavlja tačku na ovaj susret.

Posle ove pobede, Đirona se vratila na drugo mesto La lige sa 59 bodova, šest manje od prvoplasiranog Real Madrida. Barselona je treća sa 57, dok je Atleiko Madrid na četvrtom mestu sa 52 osvojena boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA