≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski fudbaler u sumnjivoj situaciji: Ljudi su šokirani, traže da se liga ugasi

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna scena viđena u Crnoj Gori, hoće li biti reakcije nadležnih?

  • 4
Sumnjiva situacija na fudbalskom meču u Crnoj Gori Foto: Printscreen/X

Posao defanzivnog igrača je da stane ispred lopte, kada protivnik pokuša da šutira. Golmanov posao je da skoči na nju i spreči je da zatrese mrežu. Međutim, izgleda da su na jednom meču priliko jednog napada igrači to zaboravili.

Srpski fudbaler Bojan Matić je u jednom od napada došao do prostora, šutnuo i zatresao mrežu, te je postigao gol za Dečić protiv Mladosti iz Donje Gorice. O ovome smo juče pisali, a sada su usledili komentari po društvenim mrežama.

To je izazvalo veliki gnev navijača, a komentator nije mogao da veruje šta gleda.

- Jao... Poskočio je Ceklić, lopta je prošla ispod njega i završila je u golu. Strelac je Matić. Ovo je... videćemo na ponovljenom snimku, zaista čudno. Evo pogledajte sada. Pogledajte kako je Ceklić sklonio noge. O čemu se ovde radi? Zašto? Neverovatno... Ili je upravo to i očekivano? - rekao je komentator u prenosu.

Navijači su ostali zatečeni u momentu, a na društvenim mrežama su se pojavili komentari poput: "Ugasite ligu! Hitno je!".

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Napredak za poluvreme pregazio Novi Pazar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    29. februar 2024 | 10:42

    Dali trrba komentarisati

  • igor

    29. februar 2024 | 10:08

    Ovu su igrač i golman krivi, golman se baca i podvlači ruke ipod sebe , komedija , umesto da se ispruži koliko može zaustavio bi taj šut sigurno!!!!

  • Pele

    29. februar 2024 | 21:49

    A šta da je dohvatio loptu i promenio joj smer i ona ipak završi u mreži. Što se često može videti na utakmicama. Bolje ovako pa ako golman odbrani dobro je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA