Vreme čitanja: oko 1 min.

Golgeterska rapsodija u Bundesigi: Augsburg brojao do šest, Lajpcig od četiri...

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nestvaran fudbal viđen je u Nemačkoj...

  • 0
FK Lajpcig Foto: UWE KRAFT / imago sportfotodienst / Profimedia

Bundesliga ni ove subote nije razočarala pošto smo u 24. kolu videli neverovatne mečeve na nekoliko frontova i od nekoliko timova.

Augsburg je slavio protiv Darmštata u gostima ubdljivom partijom i pobedom od 6:0, a bosanski internacionalac Ermedin Demirović je odigrao gotovo savršen meč postigavši čak dva pogotka u prvom poluvremenu.

Majnc 05 je remizirao sa Menhengladbahom rezultatom 1:1, a strelci golova su bili Burkart u 12. minutu, odnosno Engoumu u 55. minutu tokom drugog poluvremena.

Hajdenhajm je poražen kod kuće od strane Frankfurta iako je uspeo da trese mrežu protivnika. Konačni rezultat je bio 2:1 za Frankfurt, a strelci golova su bili Enkounku i Gimber (autogol).

Lajpcig je pregazio Bohum rezultatom 4:1, a meč je delovao izuzetno dominantno za goste. Ono što je očaralo bila su tri gola za četiri minuta Lajpciga: Openda (68. minut), Ordets (autogol, 71. minut) i Poulsen (72. minut)

Union Berlin je poražen pred svojim navijačima od Dortmunda rezultatom 2:0, a strelci golova bili su Adejami u 41. minutu, odnosno Matsen u 90.

Do kraja dana ostao je još jedan meč i to između Volfsburga i Štutgarta.

(Telegra.rs)

Video: Ovo je situacija posle koje je sviran penal za Zvezdu: Kanga precizan sa bele tačke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA