≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arsenal unakazio Šefild na Bramal Lejnu! Tobdžije postigle 5 golova u prvom poluvremenu, pa smanjile gas

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imala je publika šta da vidi

  • 0
FK Arsenal, FK Šefild Junajted Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Arsenala su bili i više nego ubedljivi protiv Šefild junajteda na njihovom terenu, gde su slavili sa 6:0 u poslednjem meču 27. kola Premijer lige, čime su nastavili svoju trku za liderskom pozicijom u ovom takmičenju.

Arsenal je od samog početka pokazao zašto se oni nalaze pri samom vrhu tabele, dok su "Oštrice" na dnu sa veoma i zvesnim šansama da se iduće sezone nađu u Čempionšipu.

Igralo se tek pet minuta, kada je Martin Edegard postigao prvi gol na ovom meču. Nastavio je Arsenal odmah sa napadima, a eskalacija se dogodila 10 minuta kasnije. Prvo je u 13. minutu Bukajo Saka probio po desnom krilu, centrirao je po zemlji, a Bogl je loptu ubacio u svoju mrežu.

Samo dva minuta kasnije, Gabrijel Martineli je postigao novi gl, treći za svoju ekipu. Nije tu stala ekipa Arsenala, pošto je do poluvremena još dva puta tresla mrežu. Prvo je Kaj Haverc u 25. minutu postigao gol za 4:0, a onda je u smiraj prvog poluvremena Deklan Rajs postigao i peti.

Drugo poluvreme je bilo dosta nezanimljivije, a bio je viđen "samo" jedan gol. Ben Vajt je iskoristio asistenciju Kaja Haverca i pogodio je gol

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA