≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duh Kahrimana ušao u golmana Kopenhagena: Pogledajte kako mu je Alvarez "probušio" ruke

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Argentinac iznenadio Grabaru

  • 0
Kamil Grabara, FK Mančester siti, FK Kopenhagen Foto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Fudbaleri Mančester sitija silovito su počeli revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Kopenhagena, gde su već posle devet minuta poveli sa 2:0 i faktički već rešili pitanje plasmana u nokaut fazu.

Najpre je Akanđi dao gol za 1:0 nakon kornera Hulijana Alvareza, da bi potom Argentinac četiri minuta kasnije ponovo izveo korner, posle kojeg se lopta odbila ponovo do njega.

Tada je Alvarez odlučio da uputi snažan šut i pomalo iznenadio sve, a ponajviše golmana Kamla Grabaru, koji očigledno nije bio dovoljno skoncentrisan.

Imao je loptu na rukama, ali je očigledno potcenio jačinu udarca Hulijana Alvareza, pa mu se lopta izmigoljila između ruku i završila je u mreži.

Faktički ga je Alvarez "probušio", a ova situacija mnoge je podsetila i na scenu na 151. večitom derbiju, kada je Zvezda imala vođstvo, a onda u dubokoj nadoknadi je brazilac Everton Luiz šutem sa oko 40 metara, kada je golmanu Zvezde Damiru Kahrimanu lopta prošla kroz ruke na identičan način kao i sada golmanu Kopenhagena.

Zbog toga je nepisano pravilo među golmanima da u ovakvim situacijama boksuju loptu, ali je Grabara rizikovao i to mu se nije isplatilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA