Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je Mesi izbavio baku (90) iz zarobljeništva terorista Hamasa

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prava filmska situacija zadesila je ovu staricu

  • 0
Lionel Mesi bakica hamas Foto: Tanjug/AP, Društvene mreže

Legendarna fotografija nastala je kada je otmičar pokušao da kidnapuje čuvenu baku Ester Kunio, a onda je Lionel Mesi izvukao iz situacije bez da je znao.

Koliko velika je ličnost Leo Mesi pokazala je ova situacija gde se baka pozvala na Argentinca i uspela da izvuče živu glavu.

Baka Ester (90) je od oktobra prošle godine bila zarobljenik Hamasa, kada je došlo do preokreta u razgovoru sa otmičarem.

- Rekla sam mu (otmičaru) da ne razgovara sa mnom jer ne razumem njegov jezik, arapski jezik... Ja sam znala tek ponešto hebrejskog. Rekla sam mu da govorim argentinsku verziju španskog jezika, a on me je pitao šta je to Argentina. 'Zar ne gledaš fudbal', upitala sam ga. Rekao mi je da ga voli, a ja mu objasnila da dolazim iz zemlje Lea Mesija. Bio je iznenađen i rekao mi da voli Mesija. Stavio mi je ruku na rame, dao svoju pušku i rekao mi da gestikuliram simbolom mira. A onda su napravili fotografiju. Nadam se da Mesi ovo gleda jer sam se spasila zahvaljujući njemu. Zamolila bih ga da nekako pomogne mojim unucima koji su i dalje kod otmičara. Oni su dobra deca. Njihova imena su David i Arijel - rekla je baka Ester Kunio.

(Telegraf.rs)

Video: Severina dobio crveni karton: Zbog ovoga je Partizanov veznjak izbačen iz igre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA