≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kanga ipak nije suspendovan: Potkrala se greška, fudbaler Zvezde biće dostupan za gostovanje u Nišu

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Desila se greška

  • 22
FK Crvena Zvezda - Rendžers Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda, ipak neće imati ozbiljan problem posle večitog derbija, pošto će uprkos velikoj potrošnji koju su igrali imali tokom duela sa Partizanom, kada je došlo i do povrede kapitena Aleksandra Dragovića, koji sigurno neće igrati naredne dve utakmice, trener Vladan Milojević moći da računa na Gelora Kangu.

Naime, Gabonac je tokom meča sa Partizanom u 53. minutu zaradio žuti karton posle faula nad Aldom Kaluluom i to je bio ipak bio tek njegov treći ove sezone, iako se pojavila informacija da je to zapravo njegov četvrti.

Greška je potekla od broja kartona koji su bili predstavljeni putem Flešskora, odnosno kladionica, a ne putem zvaničnog portala Superlige Srbije.

Od dolaska Vladana Milojevića Kanga je standardan u veznom redu Zvezde i jedan je od ključnih igrača crveno-belih, tako da će biti veliko olakšanje za Milojevića što će na njega moći da računa.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević jasan posle Partizana: "Jovanović odbranio sve"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • roki

    11. mart 2024 | 18:20

    Zbog cega nezgodjo gostovanje?Pa ove sluge skinnu gace dok su ganci jos na bubanj potoku

  • Ćupić

    11. mart 2024 | 18:37

    I bolje mu je da ne igra više nakon što mu je onaj Korejac iz partizana onako proturio loptu kroz noge na početku kontre za 1:2. To je po meni najbolji potez utakmice a o njemu niko ne priča.

  • Mika

    11. mart 2024 | 19:34

    Vi ste bre komedija samo stelujete. Bode vam oči Partizan. Bolje prekinite prvenstvo dajte titulu zvezdi i svi zadovoljni. Ovako mučite terzića da bira sudije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA