≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvat optužio Partizan da su ih prevarili: Laž je da osnivamo Klub navijača, zvali su nas dan pre derbija..."

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od osnivanja Kluba navijača Partizana u Hrvatskoj

  • 7
FK Partizan Foto: FK Partizan

Izvesnbi Aldo Stipanov, čovek koji je od strane Partizana okarakterisan kao čovek iz organizacije Kluba navijača crno-belih u Hrvatskoj, oglasio se za medije u domovini i tvrdi da je izmanipulisan!

Stipanov je za "Novi list" istakao da je cela ta priča oko osnivanja Kluba navijača Partizana u Istri izmišljotina, te tvrdi da su on i njegovi saradnici na prevaru fotografisani.

Podsetimo, Partizan je nedavno na svom zvaničnom sajtu potvrdio da će Klub biti osnovan u Rijeci. Međutim, Stipanov to sve demantuje i tvrdi da su crno-beli iskoristili njihov dolazak na večiti derbi.

FK Partizan Foto: FK Partizan

- Tačno je da smo bili na utakmici u Beogradu. S obzirom na to da su naše karijere ostvarivane osamdesetih godina prošlog veka, jasno je da imamo veze, pa tako i prijateljske, s ljudima iz tih vremena. Svakako i s Refikom Kozićem, nekadašnjim igračem Partizana s kojim se susrećemo na ovim našim područjima, na Kvarneru i u Istri gdje dolazi na odmor - rekao je Stipanov i dodao:

- Kozić nam je i osigurao ulaznice. Sve bi se na tome i završilo da nas nisu u petak, dan pre utakmice pozvali u sedište kluba gde smo se sastali i fotografisali za naše privatne albume. Nemalo smo se i krajnje neugodno iznenadili kad su oni tu fotografiju objavili. Doslovno smo se pak šokirali kad smo videli prateći tekst prema kojem mi kao osnivamo klub navijača Partizana u Rijeci. Totalna je to izmišljotina i neistina, nije nam na kraj pameti bilo šta tako uraditi, a potpuno je netačna i Kozićeva izjava kako smo mi u Beograd putovali "da finiširamo" dogovor o osnivanju kluba navijača. Jedno je sigurno, prijateljsko beogradsko druženje ostavilo mi je loš ukus u ustima zbog potpuno krivih razloga te me beogradski stadioni sigurno više nikad neće videti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA