Vreme čitanja: oko 1 min.

To je emocija: Živković golom rasplakao novinara PAOK-a, ovaj više nije mogao da prenosi meč

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki rezultat napravili su crno-beli iz Soluna

  • 1
PAOK Printskrin: Youtube/PAOK Today

Emotivno je bilo u četvrtak veče na stadionu "Tumba" u Solunu, gde je PAOK uspeo da nadoknadi dva gola zaostatka protiv Dinama i ubedljivom pobedom od 5:1 prođe u četvrtfinale Lige konferencije!

A koliko su emocije "radile" domaćina govori i video snimak novinara grčkog kluba tokom prenosa uživo, gde je jedan briznuo u plač nakon što je PAOK dao taj poslednj gol u 88. minutu.

Andrija Živković je bio strelac iz penala, te je na taj način odklonjena dilema ko će proći dalje. Podsetimo, da je Dinamo kojim slučajem dao gol u finišu, rezultat od 4:2 značio bi da se igraju produžeci.

Ovako, Kiril Despodov je pobegao odbrani Dinama i naterao je svog čuvara Mršića da ga faulira u kaznenom prostoru. Bugarn je hteo da izvede i najsrožu kaznu, da bi loptu na belu tačku ipak stavio Živković i - pogodio.

Jedan od novinara PAOK-a nije mogao više da nastavi da komentariše meč, emocije su ga preplavile, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    15. mart 2024 | 11:23

    Iza ovih suza"stoji"neka tragedija nekog clana porodice ili prijatelja koji nije medju zivima da podeli radost Paokove pobede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA