Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan iskoristio kiks Juvea i preskočio ga na tabeli: Rosoneri rutinski protiv Verone, Jović nije igrao

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostao je na klupi srpski napadač

  • 0
FK Milan Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Milana lako su došli do pobede protiv Verone na gostovanju u okviru 29. kola Serije A, pošto su uspeli da "spakuju" tri pogotka rivalu i tako su iskoristili kiks Juventusa protiv Đenove i zaobišli ga na tabeli na drugom mestu - 1:3 (0:1).

Od samog starta je Milan uspostavio dominaciju, koja je krunisana u 44. minutu pogotkom Tea Ernandeza, koji je dobio i žuti karton zbog burne proslave gola, a zbog čega će propustiti naredni meč.

Već pet minuta po početku drugog dela, Kristijan Pulišić je duplirao prednost Verone novim golom, a domaći su se vratili po izmeni Lazovića za Mitrovića preko Noslina u 64. minutu.

Ipak, Čukvueze je u 79. minutu otklonio sve dileme, pošto je još jednom zatresao mrežu za 1:3 i time postavio konačan rezultat.

Luka Jović nije nastupio na ovom meču.

Sa nova tri boda, Milan je drugi sa 62 boda, 13 manje od Intera uz meč više, a Verona je na 15. mestu sa 26 bodova, koliko ima i Kaljari, a to je dva više od crvene zone.

(Telegraf.rs)

Video: Haos na Marakani: Crveni Đavoli krenuli da lome stolice posle gola Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA