Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se grupa čiju zastavu su Delije zapalile, prestaju da postoje posle 19 godina

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekivana odluka BHLegiona...

  • 15
Crvena Zvezda - Radnički Kragujevac Foto: MN PRSS/Marko Metlaš

Navijačka grupa BHLegion, čiji transparent je "osvanuo" u nedelju popodne na Marakani, a zatim i uništen, poručila je da su posle 19 godina prestali da postoje!

Delije su tokom meča protiv Radničkog iz Niša zapalile zastavu BHLegiona koju su svojevremeno oteli u Vaducu, što je značilo da su "ugasili" navijačku grupu koja je toliko godina podržavala reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Uostalom, to je i sama BHLegion grupa potvrdila na društvenim mrežama.

BH Fanaticos Foto: Telegram / Delije.net

- Kao grupa koja je od 2005. godine uvek dosledno poštovala navijački kodeks i pravila, tako ćemo postupiti i u ovom trenutku. BHLegion, kao organizovana navijačka grupa, prestaje sa svojim aktivnostima od 17.3.2024. Ovaj korak je donešen zbog gubitka udarnog transparenta - piše u objavi.

Zvezda je, inače, tu utakmicu protiv Radničkog dobila rezultatom 5:0 i sada ima četiri boda više u odnosu na Partizan na tabeli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    18. mart 2024 | 09:09

    I heroes prestaje da postoji od kad im je pala zastava. A da to za njih ne vazi

  • Istina

    18. mart 2024 | 09:10

    Posteno

  • Milan

    18. mart 2024 | 11:04

    Krenule sluge svih rezima u mec u francusku jednog lepog jutra.parkirali buseve kod marakane.na drugom stadionu se kupovale karte za lacio.resile su sluge da napadnu grobare kod blagajne pa su bezali do banjice i ostavili u busevima sve.medju njima i zastavu heroes.ali kodeks ne vazi za svakoga. Ps. Pitajte saviju kako su mu u kolima zena i mama i tata pa je taj dan bio izostavljen. Toliko o navijackom kodeksu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA